TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Babylycka: Unga mammor-Natalie, 23, har fått sin fjärde dotter

04 dec, 2018 
Natalie Eklind från Unga mammor har fått en fjärde dotter
Natalie Eklind från Unga mammor har fått sitt fjärde barn med maken Richard Eklind. Här är första orden och bilden efter babylyckan!
Annons

Natalie Eklind, 23, är en av mammorna i Viafree och TV3:s serie Unga mammor. Natalie blev gravid första gången som 17-åring och i totalt fyra säsonger av tv-serien har vi kunnat följa henne och hennes familj bestående av döttrarna Alicia, Ronja och Joline. De bor på en gård utanför Ljung med tre hästar och nio hundar.

Till en början fick tittarna se hur Natalie roddade med livet som ensamstående trebarnsmamma, men i de senare säsongerna har tittarna kunnat se att hon hittat kärleken i Richard Eklind som hon nu delar sitt liv med.

Richard flyttade snabbt in till Natalie och de tre döttrarna på deras gård. Och inte bara det – Natalie och Richard gifte sig för bara månader sedan. Efter ett sagolikt bröllop i somras blev de man och hustru. Men kärlekssagan slutar inte där. För bara timmar sedan meddelade hon att de fått sitt första gemensamma barn ihop! Det blev en liten flicka som redan har hunnit få ett namn.

Annons

”Nu är lilla Cornelia här”, skriver Natalie Eklind nu på sin Instagram när hon delar den första bilden på den lilla.

Bland kommentarerna väller gratulationerna in. Många tycker att det redan går att se likheter mellan Cornelia och hennes systrar.

”All lycka till er så fin hon är och ett så vackert namn ni valde”, skriver en.

”Tycker hon är lik sina systrar! Så fin!”, skriver en annan.

”Gud vad lik hon är det minsta, eller är det den näst yngsta?”, skriver ännu en.

Natalie Eklind kan numera titulera sig som fyrabarnsmamma och verkar lyckligare än någonsin. Även den nyblivna pappan Richard Eklind skriver om lyckan över att Cornelia kommit till livet.

”Äntligen är hon är!”, skriver han i ett inlägg på sin Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

FOTO: TV3, Instagram

Annons