LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Unga mammor-Linns tårar efter missen i flytten med kärleken

30 sep, 2019 
AvIda Gustafsson
Unga mammor-profilen Linn Andersson är mitt uppe i en flytt tillsammans med kärleken Gabriel Hassel.
Men ett missöde under flytten fick mamman att bryta ihop.
– En av de värsta dagarna i mitt liv, skriver hon på sin blogg.
Annons
TV3-mamman Linn Anderssons barnbesked med nya pojkvännenBrand logo
TV3-mamman Linn Anderssons barnbesked med nya pojkvännen

Linn Andersson, 21, blev för många ett välkänt ansikte när hon medverkade i TV3:s Unga mammor. I realityserien kunde tittarna följa hennes liv med den dåvarande pojkvännen Marcus Malm, 21, och dottern Tindra.

Kärleken spirade mellan Linn och Marcus, som i ett avsnitt av Unga mammor förlovade sig framför tv-kamerorna. Men efter en tid som förlovade fick kärlekssagan ett plötsligt slut. Hösten 2018 gick Linn ut med att hon och Marcus valt att gå skilda vägar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Jag och Marcus är inte tillsammans längre. Ingen av oss har varit otrogen, det har inte hänt något sådant. Vi är bara inte bara för varandra längre”, skrev hon då i ett inlägg på sin blogg.

Avslöjade nya kärleken

Men i början av juni avslöjade Linn Andersson att hon har en ny kärlek i sitt liv – pojkvännen Gabriel Hassel, 22. På sin blogg skrev hon om den nya relationen.

”Jag har blivit så himla kär i denna kille som heter Gabriel. Han är en otroligt fin människa som jag bara föll pladask för kan man säga! Lite kärlek vid första ögonkastet”, skrev Linn Andersson i ett inlägg.

Annons

Sedan kärleksavslöjandet har relationen med Gabriel tagit ytterligare steg. På Instagram delade Linn bara någon månad senare med sig av ytterligare en nyhet.

”Att jag och den här killen har blivit sambos! Vissa anser att man går fort fram, men som många sagt till mig, är det äkta kärlek så vet man och varför ska man vänta. Har aldrig känt såhär förut. Du gör mig till dem lyckligaste flickvännen på jorden”, skrev den unga mamman.

Bröt ihop under flytten

Linn Andersson och Gabriel Hassel har även börjat planera på framtiden. I augusti meddelade Linn att paret börjat drömma om en större lägenhet då de i framtiden vill ha barn tillsammans.

”ÄLSKAR vår lägenhet vi har nu. Den har varit helt perfekt för mig som en ensam mamma med en 1-åring, men nu när vi är en vuxen till tycker vi att det blir trångt och eftersom vi även vill ha barn i framtiden så behöver vi större”, skrev hon då på bloggen.

Och nu är tiden här. Linn och Gabriel är mitt uppe i en flytt till en ny, större lägenhet. Men flytten har inte varit en dans på rosor.

”Alltså vilken hemsk dag igår”, skriver Linn på sin blogg och berättar vidare om flyttdagen.

”Har ont i armar, ben, överallt! Psyket med!”.

Linn Andersson skriver att en enda kartong tappades under flytten – men att just den innehöll hennes porslin som gick i kras. Vilket fick den unga mamman att bryta ihop i tårar.

”Bröt ihop och bara grinade massor”, skriver Linn i inlägget som har titeln ”En av de värsta dagarna i mitt liv”.

FOTO: Johnny Wohlin/TV3, Youtube

Annons