TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Undersköterskan Carolin, 26, riskerar konkurs – efter läppförstoringarna: "Ångrar mig"

22 feb, 2018 
AvLotta Gray
Hon köper smink, bensin och kläder för pengar hon inte har. Nu försöker "Lyxfällan”-experterna hjälpa Carolin ur knipan.
Annons

I kommande “Lyxfällan” på TV3 får vi träffa skönhetsjunkien Carolin, 26, från Mellerud som spenderar tusentals kronor varje månad på sitt löshår, smink, tatueringar och läppförstoringar. Dessutom lägger hon ut stora summor på bensin då hon kör sin bil till Trollhättan för att shoppa och fika med vänner. När pengarna inte räcker lånar hon av sin mamma och sin pojkvän Alexander.

Men när programledarna Frida Boisen, 43, och Magnus Hedberg, 46, konfronterat henne bryter hon storgråtande ihop. Carolin tjänar 17 000 efter skatt men lever med drygt 13 000 minus varje månad. Smålån och skulder hotar att försätta henne i en personlig konkurs.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det värsta som kan hända är att jag hamnar hos Kronofogden och jag har väldigt mycket ångest för jag har gjort så här och låtit det gått så långt och jag älskar min bil, så fort jag ska någonstans tar jag bilern snyftar hon.

Hon måste sluta lägga pengar på skönhetsbehandlingar och cigaretter och få kontroll över sitt slösande, sluta låna pengar och ta ett eget ansvar över sin ekonomi och har en totalskuld på 80 000 kronor. Något hon inte kan förstå.

– Jag ångrar mig så mycket, hade jag haft haft en bil, hade jag haft något men nu har jag ingenting för 80 000, säger hon.

Den totala summan för lyxkomsumtionen under ett år uppgår till hela 170 000 kronor, pengar hon lånat ihop.

“Lyxfällan” sänds 20.00 på TV3 och Viafree ikväll, torsdag.

Foto: TV3

Annons