Ulrika Jonsson erkänner otroheten med Gladiatorerna-profilen

Ulrika Jonsson

Tv-profilen Ulrika Jonsson är bland annat känd som programledare i Gladiatorerna.
Nu erkänner hon otrohetsaffären som skedde under inspelningarna.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

BEST OF MELLO – SEMIFINAL ÖRNSKÖLDSVIK
0:44

Efter reklamen: BEST OF MELLO – SEMIFINAL ÖRNSKÖLDSVIK

(0:44)

Slå på ljud

Den svenskfödda Ulrika Jonsson, 55, flyttade från Sverige till Storbritannien redan som tolvåring. Där har hon haft en lång och framgångsrik karriär som programledare och tv-profil.

Bland annat har Ulrika varit programledare för Gladiatorerna, Good Morning Britain och Eurovision Song Contest år 1998.

Idag är Ulrika mamma till fyra barn som kommer från tre olika äktenskap och ytterligare en annan relation. Tidigare har hon varit gift med John Turbull, Lance Gerrard-Wright och Brian Monet. Hon har även varit i en relation med Markus Kempen.

Hennes två döttrar är Bo Eva Coeur Jonsson och Martha Sky Hope Gerrard-Wright, och hennes två söner, Cameron Oskar George Turnbull och Malcolm Monet.

Ulrika Jonsson har haft flera uppmärksammade kärleksaffärer

Utöver den framgångsrika tv-karriären har Ulrika även haft flera uppmärksammade kärleksaffärer.

Den mest omtalade kärleksaffären är den som skedde mellan Ulrika och det engelska fotbollslandslagets dåvarande tränare Sven-Göran Eriksson, 75.

I brittiska tidningen The Sun skriver Ulrika krönikor, och i sin senaste krönika adresserade hon kärleksaffärer som kan uppstå mellan två kollegor under en inspelning.

Bland andra träffade hon sin andra make Lance Gerrard-Wright under en tv-inspelning.

”Ingen av oss var i relation då, så inga relationer skadades när vi skapade den kärleksaffären, men det visar ändå att det faktiskt är en rätt vanlig sak”, skriver Ulrika Jonsson i krönikan.

Ulrika Jonsson erkänner nya otrohetsaffären

I samma krönika erkänner Ulrika en otrohetsaffär som hon haft, som tog plats under inspelningen av Gladiatorerna, för 27 år sedan.

Gladiatorerna

”Jag föll för någon som olägligt nog inte var min man. För mig handlade det om att fly. Jag hade en chans att komma i väg från allting – min man, mitt unga barn.”, skriver Ulrika och fortsätter:

”Jag var fri att överge ansvaret över familjen och verkligen fokusera på mig själv. Jag hade inte varit jag under en lång tid, efter att ha fått barn. Det var som att komma i väg på en lång jobbresa”.

FOTO: ITV/REX

FRÅN FÖRSTASIDAN