Artikeln innehåller reklamlänkar

Ulrika Forsbergs ord om relationen med exmaken Alex

Ulrika Forsberg och Alex

Ulrika Forsberg blev känd genom sin medverkan i Paradise hotel för fem år sedan. Strax efter inspelningarna mötte hon kärleken, de gifte sig och fick barn men förra året tog det slut. Exet umgås fortfarande mycket med varandra som en familj, vilket får följarna att undra hur relationen egentligen ser ut mellan Ulrika och Alex idag.

Det var 2014 som Ulrika Forsberg, 28, blev ett känt ansikte i Sverige när hon medverkade i TV3:s realityserie Paradise hotel. Strax efter inspelningarna av programmet träffade hon kärleken i Alex, de blev sambos och kort därpå avslöjade realityprofilen att hon väntade barn.

I maj 2015 tog Ulrika och Alex ytterligare ett steg i sin relation när de gifte sig i rådhuset i Östersund. Men förra året gick Ulrika ut med nyheten om att det tagit slut mellan henne och maken.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

”Som ni vet så har ju jag och Alex gjort slut, han är världens bästa kille, kommer alltid älska honom och ha honom i mitt liv, men känslorna finns inte riktigt där”, skriver Ulrika i ett blogginlägg i mars 2018.

Det forna paret hann få sönerna Villiam, 4, och Hampus, 2, men har fortsatt att umgås som vänner.

En tid efter uppbrottet berättade Ulrika att hon drabbats av skelettcancer och genomgick en operation för att ta bort tumören som satt i sittben och utanför skelettet.

I december förra året drabbades familjen av ännu en mardröm när Alex blev inlagd på sjukhus.

”Vilken jädra helg de blev.. vi som planerade julmarknad på Jamtli å pepparkakshus bak.. men Inte nog med att jag e sjuk så blev de nu Alex tur.. han blev och ligger fortfarande inlagd nu på stroke avdelningen med spruckna halskärl och risk till blodpropp i hjärnan!”, skriver Ulrika i ett inlägg på Instagram i december.

Ska aldrig säga aldrig

Nyligen publicerade Ulrika bilder på Instagram från  en utlandssemester – vilken hon spenderar ensam tillsammans med exet.

”Fint är det här men jag saknar min små grabbar där hemma”, skriver Ulrika.

 

Till bilden har en följare kommenterat att det är konstigt att lämna småbarnen hemma och åka på solsemester med sitt ex, men det protesterar Ulrika mot.

”Haha.. oj va konstigt att du tycker de är udda att två småbarnsföräldrar ena som fått en tumör å andra som fått en propp, väljer att åka på semester för att hitta lite ny energi och får ta det lugnt en vecka.”, skriver Ulrika.

På Instagram story har Ulrika gjort en skärmdump på kommentaren och hennes svar.

”Gud vad många hakar upp sig på att jag och Alex inte är tillsammans längre”, skriver Ulrika till skärmdumpen med skrattande emojis efteråt.

I samma veva har hon en frågestund och hon får då frågan om hon och Alex är tillsammans och om de bor ihop.

”Vi är inte tillsammans, vi bor tillsammans hela familjen. Det är vi bägge som köpte detta radhus.”, svarar Ulrika.

En annan följare frågar om det aldrig kommer bli de två igen och om inte svartsjuka kommer uppstå om Alex skulle träffa en ny.

”Man kan väl aldrig säga aldrig. Man får väl hoppas bara kanske. Åå jo, svartsjuka kommer de nog bli åt bägge håll, det har man märkt från bägge”, skriver Ulrika Forsberg som svar.

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!