LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ulrika Forsberg om läkarnas upptäckt under canceroperationen

28 nov, 2018 
Lina Arvidsson
Paradise Hotel Ulrika Forsberg om tumören
Paradise Hotel-profilen Ulrika Forsberg berättade i somras att hon drabbats av cancer. Nu har hon opererat bort tumören.
Annons

Ulrika Forsberg, 27, blev känd i och med sin medverkan i Paradise hotel 2014. När kamerorna slocknat gifte hon sig med kärleken Alex och paret fick två barn tillsammans – Villiam, 3, och Hampus, 1. Tidigare i år separerade dock Ulrika och Alex.

I somras berättade Ulrika att hon drabbats av cancer. Hon hade länge känt svår smärta i höften och i april i år förstod hon att något inte stod rätt till.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag fick ju inte bukt med det här förrän jag hörde att mitt eget höftben small av, det var då jag fick en röntgen, har Ulrika tidigare berättat i podden I sanningens namn.

Efter flera vändor på röntgen fick Ulrika till slut beskedet att hon har en sex centimeter lång tumör som sitter i skelettet.

– När jag och min mamma sitter där och får reda på det … Min pappa dog ju i cancer, så mamma började ju gråta och jag var så här ”men sluta grina mamma”. Jag har väldigt svårt för att visa känslor. Så jag var ju verkligen så här ”fan, vad skönt” att få veta att något är fel. Jag har ju liksom haft ont ett tag. Och sedan är man ju påläst på bröstcancer, livmoderscancer och leukemi. Skelettcancer har jag aldrig hört någonting om, aldrig läst någonting om, berättade Ulrika Forsberg i podden.

Annons

Nu har Ulrika opererats

Efter en lång väntan har nu Ulrika Forsberg opererats, det berättar hon på Instagram.

Jag har nu opererat bort min jättecellstumör som satt i mitt sittben i och utanför skelettet“, skriver hon i ett Instagraminlägg.

Ulrika Forsberg berättar också hur operationen gick till.

Dom började med att öppna upp ett snitt under skinkan och typ mellan benen kan man säga (ljumsken typ) på ca 10cm, går in och ser att det är väldigt svagt i området där tumören sitter. Dom skrapar ur tumören och bränner sedan sönder kanterna, fyller sen igen med bencement där för att minska risken för återfall“, skriver hon.

Samtidigt blev läkarna förbryllade över vad de såg under operationen:

“När dom öppnar upp och ser tumören så tycker dom inte den ser ut som en ”typisk jättecellstumör” de KAN bero på min X-geva behandling som jag haft några månader innan op (behandlingen gör så tumören ändrar utseende) men de är något jag får svar på efter analysen (tar ca 2veckor)”.

Annons

Nu ska prover skickas på analys, något som tar ungefär två veckor.

Ingen vet någonting innan dess, så nu är de väntan igen som gäller. Annars gick operationen bra!” skriver hon.

Ulrika Forsberg berättar också att hon längtar efter sina barn, Villiam och Hampus.

Så vi håller tummarna ett tag till! I övrigt mår jag bra efter op! Inte speciellt ont, haltar fram å ja … mår bra! Längtar efter att få springa efter mina barn å dansa me dom.”

Ulrikas följare lämnar sitt stöd i kommentarerna.

Du är så stark. Du kommer snart få springa efter och dansa med dina barn igen. Håller tummar och tår på att du endast får positiva besked“, skriver en av hennes följare.

FOTO: IBL, Instagram

Annons