LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ullared-Ola-Connys ödesbesked – då lägger han av helt

27 jan, 2024 
Ola-Conny Wallgren har arbetat på varuhuset Ullared i flera år.
Men Ola-Conny är nog mest känd från succéserien Ullared.
Nu berättar han om framtiden och när han kan tänkas gå i pension!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ullared-Ola-Conny – därför har inte fästmön Linda träffat barnenBrand logo
Ullared-Ola-Conny – därför har inte fästmön Linda träffat barnen

Ola-Conny Wallgren, 60, känner nog de flesta till från succéserien Ullared. Genom åren har han blivit en riktig tv-profil och till sist fick han även en egen serie, med sin kollega Morgan.

I en ny intervju med Hänt berättar han om framtiden på varuhuset och beslutet om pensionen. Ola-Conny har precis fyllt 60 något som har firats stort.

Ullared-Ola-Conny Wallgrens ödesbesked – beslutet om pensionen

– 60 alltså, då är det fem år kvar till pensionen?

– Jag har inte ens tänkt så långt, det kanske blir så att man får jobba mer nuförtiden. Jag har ingen aning, men jag kan inte fatta det själv. Jag känner mig inte som 60, men nej jag ska inte bli någon pensionär än.

Ola-Conny berättar att han kommer nog vilja fortsätta jobba fram tills han går i pension. Då han idag är pigg och har mycket energi.

– Det är inte som det var långt bak i tiden. Nu känns det som att alla har hästkrafter och energier och 60 känns inte alls på samma sätt som förr i tiden.

Ola-Conny om framtiden för serien Ullared

Ola-Conny och kollegan Morgan var med från första början i folkkära serien Ullared. Men det har inte kommit några nya säsonger av långköraren och framtiden har varit länge oviss.

Annons

– Men Ullared har stått still, säger Ola-Conny till Hänt.

– Där har vi inte gjort någonting. Jag vet inte vad det beror på, det har jag inte fått svar på. Det är ingen som kunnat säga någonting om det, fortsätter han.

Han och Morgan ses ofta på varuhuset och lunchar tillsammans, de har även diskutera programmets framtid.

– Jag träffar ju Morgan ganska ofta och vi pratas vid. Ibland äter vi lunch tillsammans och vi har väl också diskuterat det där med Ullared och tycker att det är lite tråkigt att det inte är igång, säger han och fortsätter:

– Men vi tänker väl också som så att det kommer nog så småningom kanske. Det kanske behövde lite vila och de kanske inte visste hur de skulle lägga upp det.

FOTO: DISCOVERY +

Annons