LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ullared-Morgans pengaregn – så mycket får han i bonus: ’’Ruskigt’’

29 feb, 2024 
Maria Broberg
Angelica Hedlund
Morgan Karlsson är en av profilerna vi känner igen från tv-programmet Ullared.
I en intervju med Hänt pratar profilen om pengarna som han får i bonus av varuhuset.
– Inte så dåligt, säger Morgan i intervjun.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ullared-Morgan om kärleken: ”Någon enkel”Brand logo
Ullared-Morgan om kärleken: ”Någon enkel”

2009 började Kanal 5 sända tv-serien Ullared. Programmet, som utspelar sig på varuhuset Gekås, blev en supersuccé och från serien har ett flertal anställda i varuhuset blivit kända namn i våra svenska hem.

Några av dessa är bland andra duon Ola-Conny Wallgren, 60, och Morgan Karlsson, 50.

Morgan jobbar fortfarande i varuhuset och i en intervju med Hänt berättar han om sina kanelbullar – och hur mycket han har tjänat på dem!

Ullared-Morgan Karlsson avslöjar sanningen om produkterna: ’’Rätt bra avkastning’’

Tidigare i år skrev Hänt att Morgan Karlsson drog in runt 30 000 kronor i månaden 2022.

Morgan förklarar att Gekås kommit med förslag på att höja timlönen men att de landade i beslutet att han skulle få avkastning från produkter i varuhuset istället.

– Det var la meningen från början att vi skulle fått en kanske 15–20 kronor i timmen mer eller någonting sånt där. Men det blev ju dem här produkterna istället och det har vi blivit rätt nöjda med. Det har blivit rätt bra avkastning på det så det är helt okej.

Annons

Tidigare har Morgan sålt chips, kuddar, böcker och muggar med sitt namn eller ansikte på. Nu är det däremot andra bullar som gäller – mer specifikt Morgans egna kanelbullar.

– Gekås kommer med förslag då på två kronor på någon tröja, eller en femma eller en 50 öring för det. Sen så är ju Gekås en sådan ruskigt stor aktör så dom säljer ruskigt mycket. Så nu när jag står och plåtar med en 15 årig tjej till exempel så brukar jag säga: "Ja, du får la gynna mig lite, ta inte upp plånboken för mig men gå och köp mina kanelbullar". Så det gynnar mig lite grann i alla fall.

Ullared-Morgan Karlsson om kanelbullarna – så mycket får han i bonus: ’’Över 100 000’’

Hur mycket Morgan tjänar från sina kanelbullar kan han inte riktigt svara på, men han menar att det absolut har gynnat honom.

– Jag har ingen summa här nu, så det kan jag inte säga. Men det är inte så dåligt. Till exempel har jag sålt över 100 000 kanelbullar i fjol, så det kan jag säga att jag har sålt. Sen kan du förstå själv att om man får en 50-öring eller en krona att det så blir det pengar.

Om man gör en snabb uträkning av vad Morgan eventuellt kan ha tjänat från försäljningen av kanelbullarna, så blir det en bonus på omkring 50 000–100 000 kronor. Det var inte dåligt!

FOTO: Hänt, Hanna Brunlöf Windell/Expressen/TT

Annons