TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Morgan tvingas gömma sig: Kunderna raggar på mig

15 jan, 2017 
AvLotta Gray
Ullared-kunderna köar för mer än shopping. "De vill bli min flickvän", avslöjar Morgan som måste gömma sig.
Annons

Morgan Karlsson, 43, må vara den mer tystlåtne av de två profilerna i  programmet Ullared vars varuhus rankas som världens tredje största turistattraktion. Programmet är högt älskat och Morgans medverkan har tvingat honom att bli mer social och öppen.

– Det är stort för mig, så himla kul. Jag har träffat så mycket människor och varit i Stockholm en massa gånger. Jag tror det är exakt 147 gånger nu.

Morgan Karlsson får ragg på jobbet.
Morgan Karlsson får ragg på jobbet.

Morgan har varit singel länge och gillar mest att hänga med grannen, som kommer över några gånger i veckan, för att dricka öl. Barn lockar inte heller trots att han tycker det kan verka kul för stunden. Däremot har han hittat ett sätt att kunna dejta och han inser att kändisskapet har sina fördelar.

– Kvinnor kommer fram till mig i varuhuset och vill ta en selfie och vill bli min flickvän och ibland blir det för mycket, men då säger jag bara att jag måste gå in på lagret en stund för att vara ifred, berättar han för Hänt på Discoverys pressträff.

Dock verkar han inte dra nytta av fördelarna utan solar sig bara i glansen av smickret.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons