LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ullared-Maritta Söderström om uppbrottet från ex-pojkvännen: ”Grät”

24 feb, 2023 
AvOla Lagerström
Ullared-Maritta Söderström
Tillvaron med ex-kärleken var en kamp.
Ullared-stjärnan Maritta Söderström led i det tysta, men gläds nu åt sin nya särbolycka.
– Äntligen har jag hittat en likasinnad, säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Casanovas om känslorna inför Mello 2023Brand logo
Casanovas om känslorna inför Mello 2023

Livet leker för Maritta Söderström. Den 79-åriga Ullared-profilen är kär och galen i sin särbo Lasse Westerlund, 74. Det sockersöta paret, som i dagarna åker på kärlekssemester till Cypern, firade nyligen tre år av kärlek.

– Lasse är jävligt snäll. Snäll är det bästa man kan vara. Han tar väl hand om mig, han ser när jag inte mår bra. Jag har problem med magen, jag har fått problemen med den på grund av min sockermedicin. Det är rena raketdyngan som kommer ut, men Lasse tar allt med ro. Jag är född med ett jäkla gott humör och det är jag tacksam för. Lasse är likadan. Ibland säger jag någon kommentar som får honom att skratta så att jag tror att hela taket ska lyfta, säger Maritta till Hänt.

Maritta berättar att hon och Lasse passar varandra som handen i handsken.

– Lasse tycker om att resa, bada och äta god mat. Däremot gillar vi inte samma filmer. Han är mycket för historia och så där. Det är inte jag. Jag gillar Glamour och Lasse Kronér, förklarar Maritta, som var singel i tolv år innan hon träffade Lasse.

Annons

Maritta Söderström om ex-pojkvännen: ”Grät i tvättstugan”

Dessförinnan var Maritta Söderström ihop med en ”vuxenbebis” – en karl som inte hade klippt navelsträngen till sin mamma. Maritta berättar att hon och mannen ifråga var ett par i över 20 år.

– På sätt och vis var han snäll, men jag jobbade och slet hela dagarna. ”Du kan väl dammsuga någon gång”, frågade jag ibland. Det var han inte intresserad av, han hade inget körkort på dammsugaren, sa han. På kvällarna var jag så slut att jag satt och grät i tvättstugan.

– Han var väldigt bortskämd. Innan vi flyttade ihop gick hans mamma hem till honom och städade lägenheten åt honom och han gick dit med all smutstvätt, fortsätter Maritta vars nya kärlek är självgående.

– Lasse och jag är verkligen på samma väglängd. Allt måste inte vara rent och fläckfritt. Det viktigaste är att man passar ihop. Vi har det kul ihop, igår var vi på bingo. Lasse vann 400 spänn. Inte fan vann jag något, men vad gör det? Vi har det skitbra ihop. Äntligen har jag hittat en likasinnad!

FOTO: Viaplay

Annons