Ulf Lundells lycka med flickvännen Ninna, 40: ”En gåva”

30 maj, 2023 
https://image.hant.se/BylineSimon_.png.jpg?imageId=9275156&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318Simon Lundh
Ulf Lundell
Ulf Lundell är sedan 2021 i ett förhållande med den 33 år yngre Ninna Prage.
Nu berättar artisten om livet med sin flickvän.
– Har man en gång börjat, skriver Ulf.
Annons
Bossons barnbesked med 20 år yngre Bachelor-Nadia – berättar om enorma glädjen
Bossons barnbesked med 20 år yngre Bachelor-Nadia – berättar om enorma glädjen

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ulf Lundell, 73, är en av Sveriges främsta artister. Artisten och låtskrivaren syns mer och mer sällan och ger inte lika många konserter som han gjorde förr.

Ulfs liv är ofta omskrivet och sommaren 2021 bekräftade det att han hade hittat kärleken i PR-konsulten Ninna Prage, 40,

Något hon då bekräftade för Expressen.

”Det stämmer att vi är i en relation. I övrigt har jag ingen kommentar”, skrev hon i ett SMS till tidningen.

Ulf Lundell avslöjar lyckan med flickvännen

Förutom sin karriär på scen, har Ulf även gett ut ett stort antal böcker. I dagsläget är han aktuell med två nya böcker som bygger på hans dagboksanteckningar. Där han öppnar upp om detaljer i sitt liv med flickvännen.

I Böckerna som heter Vardagar 8 och Vardagar 9 avslöjar han om lyckan med flickvännen. Där framgår det att Ulf gärna vill betala. Både när det kommer till middagar och dyrare gåvor.

”Har man en gång börjat bjuda, presenta, blir det som en vana, men hon tog middan i går och vi har tagit varannan flygbiljett, hennes, ner till Skåne”, skriver Ulf Lundell.

Annons

I böckerna skriver Ulf vidare om de dyra presenter som flickvännen fått. Ninna har bland annat fått en dyr klocka från märket Rolex. En klocka som kan sträcka sig upp emot flera hundra tusen kronor.

”Jag brydde mej inte om den där Rolexen, en gåva, låg ju bara här, såna klockor ska inte bli liggande”, skriver Ulf.

Bekräftar gåvan till flickvännen Ninna Prage

Artisten har även varit på jakt efter den perfekta 40-års presenten. Något som Ulf skriver om i boken.

”I en dambutik hittade jag en väska, handväska som det heter, som jag tror kan passa N, 40-årspresent, men hon är svår, hon har smak, och inte, hon fyller inte förrän mitt i juli, men jag är alltså i storstan, passar på, jag tror jag får gardera med två väskor”, skriver han.

Det är inte bara väskor och en klocka som Ulf har gett till sin flickvän.

I boken Vardagar 9 går det att läsa att Ulf även gett bort en bil. Även om han är tydlig med att öven om han köpt den, så är det fortfarande hans bil.

Annons

”Nu har jag köpt en svart Golf. En bil har jag aldrig köpt till en kvinna, bara överlåtit. Däremot gasspisar och helrenovering av svartköpta knarkarkvartar”, skriver Lundell.

FOTO: Jeppe Gustafsson/Shutterstock/Thomas Johansson/Aftonbladet/TT

Annons