LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tvillingarna på Sweet Valley gör comeback - blir film

06 aug, 2017 
AvHanna Svärd
Minns ni tvillingarna Jessica och Elizabeth Wakefield? Nu ska det bli film av böckerna som på 90-talet även blev en populär tv-serie.
Annons

Sedan 1983 när den första av författaren Francine Pascals böcker “Tvillingarna” kom ut, har det hunnit hända mycket. Ytterligare 600 böcker har skrivits, och dessutom gjordes en populär tv-serie under 90-talet, baserad på böckerna. Där spelades huvudrollerna av tvillingarna Brittany och Cynthia Daniel som nu hunnit fylla 41 år.

Och nu har det blivit dags för en nostalgisk påminnelse om tvillingarna Jessica och Elizabeths innehållsrika liv. De populära systrarna ska nämligen göra comeback i film, skriver Deadline.com.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

För de som inte kan relatera till denna nostalgi, finns det nu alltså en ny chans att lära känna Jessica och Elizabeth. I de flesta av böckerna är tvillingarna tonåringar, men sedan 2011 har man också kunnat följa dem upp i vuxen ålder, då nya böcker som speglar systrarnas liv som vuxna släpptes.

För att ta fram ett manus har Paramount Pictures anlitat duon Kristin Smith och Harper Dill som tidigare arbetat med filmer som “10 orsaker att hata dig” och “Legally Blonde”.

Foto: IBL

Annons