TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tvåbarnspappan Magnus går back 42 500 kronor – varje månad

08 feb, 2018 
Lina Arvidsson
Magnus från Upplands Väsby söker hjälp från TV3:s "Lyxfällan" för att få ordning på sin ekonomi. Hans dotter inte börja på konståkning som hon gärna vill samtidigt som Manus shoppar prylar för enorma summor.
Annons

Magnus, 38, bor i Upplands Väsby med sin fru, två barn och vuxen bonusdotter. Nu söker han hjälp av “Lyxfällans” experter Magnus Hedberg och Magdalena Kowalczyk, även känd som gladiatorn Athena, för att få ordning på ekonomin.

Trots en bra inkomst försvinner Magnus pengar snabbt på teknikprylar som GPS-klockor och högtalare, cigaretter samt nätcasinon. Han har också förlorat hundratusentals kronor på dåliga bilaffärer.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

För att kunna fortsätta med sitt spenderande har han tagit lån på lån. Nu har han en skuld på över 2,5 miljoner kronor.

– När jag har tagit ett sånt här hopbaks-lån har tanken såklart varit att nu får det vara nog. Så går det bara några veckor innan jag känner, vad fan här har jag ett kreditkort med 50 000 liksom. Då kan jag köpa en ny högtalare. Eller nya däck till bilen, säger Magnus i ”Lyxfällan”.

När det är dags för budgettavlan visar det sig att Magnus går 42 700 kronor back – varje månad.

Annons

I “Lyxfällan” framkommer det att Magnus dotter gärna vill börja med någon fritidsaktivitet samtidigt som Magnus själv shoppat för över 187 000 kronor under det senaste året.

– Så pratar dottern om att hon vill börja med konståkning eller hålla på med hästar. Vad är svaret då? frågar “Lyxfällans” expert Magnus Hedberg.

– Vi har inte råd, svarar Magnus.

Bonusdottern Evelina är väldigt orolig för hur Magnus spenderande ska påverka resten av familjen.

– Får han inte hjälp nu kommer vi förmodligen bli tvungna att flytta, säger hon i programmet.

FOTO: TV3

Annons