LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4:s ursäkt efter missen i Efter fem: ”Beklagar”

06 nov, 2019 
AvAgnethe Alm
Tilde de Paula Eby i TV4:s Efter fem.
Under tisdagen råkade TV4-programmet Efter fem ut för tekniska problem. Nu ber kanalen ursäkt för det inträffade på programmets Facebook-sida.
”Vi beklagar”, skriver de.
Annons
Tilde de Paula Ebys ord efter TV4:s nya besked om Efter femBrand logo
Tilde de Paula Ebys ord efter TV4:s nya besked om Efter fem

I början av hösten startade en sprillans ny säsong av aktualitetsprogrammet Efter fem på TV4. Det omtyckta programmet hade då haft sommaruppehåll i några veckors tid.

Under programmets första säsong stod Tilde de Paula Eby, 46, som ensam programledare för programmet. Men inför den nya säsongen meddelade TV4 att en del ändringar skulle göras. I ett pressmeddelande förklarade TV4 vilka förändringar som skulle ske inför säsongsstarten. Bland annat berättade de att programledarrollen skulle delas mellan Tilde och hennes före detta sidekick Axel Pileby, 33,– och numera sänder Tilde måndag till onsdag, medan Axel styr skutan under torsdagar och fredagar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Axel Pileby fick testa på rollen som programledare för Efter fem redan under våren, då han vid enstaka tillfället fick hoppa in som ersättare när Tilde de Paula hade andra åtaganden. Men Axel var inte den enda inhopparen under den första säsongen. Framför kameran fick TV4-tittarna även se Anna Brolin, 39, och Malou von Sivers, 66, istället för Tilde de Paula.

Annons

Tekniska problemen i tisdagens Efter fem

Förutom ett undantag under förra veckan har Tilde de Paula synts i rutan under alla sina veckodagar under den nya säsongen – och under måndagen var det hennes tur att leda programmet återigen. I studion gästades hon då av bland annat komikern Messiah Hallberg, 35, och influencerna Alexandra Nilsson, 28, och Linda-Marie Nilsson, 28.

Men när det var dags för de lokala nyheterna råkade den direktsända produktionen ut för tekniska problem. Detta uppmärksammades av en TV4-tittare som skrev in till Efter fem på Facebook för att informera om att det ”blev svart” i rutan när det lokala vädret skulle visas.

De tekniska problemen uppmärksammades även av TV4 själva, som i en svarade kommentar beklagar att produktionsmissen skedde.

”Vi är medvetna om att det blev ett litet avbrott på grund av tekniska problem. Vi beklagar givetvis detta och hoppas ni kan ha överseende”, skriver TV4 på Efter fems Facebook-sida.

FOTO: TV4

Annons