Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4:s svar på tittarnas kritik mot intervjun i Nyhetsmorgon

08 okt, 2019 
TV4:s svar efter kritiken mot Maria Forsbloms ord i Nyhetsmorgon: ”Inte vår tanke”
Efter en händelse under sändningen av Nyhetsmorgon har flera TV4-tittare reagerat.
Tv4 svarar nu på kritiken.
”Aldrig vår tanke”, förklarar kanalen.
Annons
Tilde de Paula Ebys ord efter TV4:s nya besked om Efter femBrand logo
Tilde de Paula Ebys ord efter TV4:s nya besked om Efter fem

Nyhetsmorgons programledare är minst sagt omtyckta av TV4-tittarna. Dagligen delar nöjda tittare med sig av hyllningar eller vänliga hälsningar till programledarna. Inga undantag var det när TV4 under söndagsmorgonen presenterade vad tittarna skulle få se i sändningen i ett inlägg på Facebook.

Inägget består av en bild på programledaren Maria Forsblom, och bland kommentarerna framgår det tydligt att hon går hem hos tittarna.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Trevlig fin söndag till dig duktiga glada Maria, du sköter jobbet som programledare så bra”, skriver en av tittarna bland kommentarerna till inlägget.

Godmorgon Maria. Man blir så glad när man ser dig”, skriver en annan.

Men ibland förekommer det dock att TV4-tittarna har saker att kritisera. Under söndagens sändning var det flera av tittarna som upplevde samma sak – att programledaren avbröt intervjupersonerna.

Annons

Sluta att avbryt folk när dom pratar, låt dom prata till punkt dålig stil”, skriver en.

Snälla avbryt inte gästerna när de pratar. Nu fick vi inte höra hela historien om hon med cancer. Ett återkommande problem upplever jag”, påpekar en annan.

TV4:s svar på kritiken

Bland kommentarerna har kanalen själva svarat på kritiken, och förklarar varför det ibland blir som det blir.

”Självklart är det aldrig vår tanke att vi ska avbryta gäster eller programledare mitt i en mening men vi har en del regler och tider som vi måste följa och ibland innebär det, speciellt när det gäller direktsända program, att vi behöver gå till reklam innan de talat klart”, skriver TV4.

En annan tittare reagerar på att det tas upp för många ämnen i programmet, vilket är anledningen till att programledaren blir tvungen att skynda på som hen gör.

Jag tittar nästan varje morgon. Trevligt att vakna till, med kaffet på magen. Tycker dock att ni hoppar mellan för många ämnen, fram o tillbaka. Det är nog inte så många som kan titta oavbrutet, och då blir åtminstone jag så arg o besviken när man inte kommer till punkt. Det räcker gott att bli avbruten av den förfärliga reklamen. Så: Lägg In Färre Ämnen!! Stackars programledare!!”, menar tittaren.

FOTO: TV4

Annons