TV4:s svar om bönderna i Bonde söker fru – efter kritiken mot beslutet om Linn Regild

TV4 möter kritiken om bönderna.

TV4
Det är endast en kvinnlig bonde med i årets säsong av Bonde söker fru. Men Linn Regild kommer inte synas i tv-rutan, utan enbart på webben.
Nu ger TV4 svar på tal om hur de avgör vem som får vara med i vilket program.

Höstens säsong av Bonde söker fru är här, till tittarnas stora glädje.

Årets säsong har fått vidta en del åtgärder på grund av coronapandemin. Men precis som de andra säsongerna så innehåller denna speeddejting samt gruppdejter. Efter det kommer som innan dejtandet att fortsätta på böndernas gårdar, eller såklart på Siggesta gård – för de som medverkar i webbprogrammet Kärlek åt alla.

Webbprogrammet hade premiär samma dag som tv-programmet Bonde söker fru – den 23 september.

– Det känns tryggt att vi lyckades genomföra inspelningarna utan att tumma på säkerheten för vare sig bönderna, brevskrivarna eller produktionen. Vi är stolta över att Bonde söker fru suttit säkert i tittarnas hjärtan i femton år, sa Clara Tengbom, exekutiv producent på TV4 i ett pressmeddelande innan programstart.

– Den här säsongen är en av de mest överraskande och spännande hittills.

En kvinnlig bonde

I årets säsong är det endast en kvinnlig bonde som deltar, Linn Reglid. Hon bor på Färingsö utanför Stockholm. Linn beskriver sig själv som en ”lantis” som mest tillbringar tiden i stallet. Hon är en driven tjej full av energi men det är en sak som fattas i hennes liv – den stora kärleken.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kärlekssaknaden har vuxit sig stark och nu längtar hon efter att träffa en trygg kille som kan få med henne ut på nya äventyr. Men hon kommer inte att synas i tv-rutan, utan endast på webb i Kärlek åt alla. Hur TV4 avgör vilka som ska vara med på webb och vilka som ska vara med på tv, berättar pressansvariga Paulina Bånge för Hänt:

– För oss på TV4 är båda programmen lika viktiga. Vilka bönder som hamnar i vilket format baseras på var produktionen tycker att de passar bäst samt på att det ska bli en så bra blandning av personligheter som möjligt i de olika programmen. Vi vill helt enkelt skapa två fantastiska program och bönderna väljs ut baserat på det, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Bönderna i Bonde söker fru 2020 om sina okända kärleksliv

LÄS OCKSÅ: Bonde söker fru-Sigrid Bergåkra om frieriet till kärleken Jesper

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!