TV4:s stöd till Simon Hermansson efter rosceremonien i Bachelor

Simon Hermansson i bachelor TV4

Flera Bachelor-tjejer tackar nej till en ros från Simon Hermansson i kvällens rosceremoni.
Nu berättar TV4 om stödet efter händelsen.
– Kärleken kan vara brutal, säger exekutive producent Hans Abrahamsson.
Bachelor Simons ärliga ord om Felix: ”Kände hat”
Slå på ljud

Dokusåpan Bachelor – när leken blev allvar är i gång igen på TV4 och redan innan säsongen drog igång blev det känt att årets bachelor Simon Hermansson, 29, inte skulle vara ensam om att dela ut rosor.

För första gången i dejtingprogrammets historia söker två ungkarlar efter kärleken samtidigt och förra veckan gjorde Felix Almsved, 27, entré i programmet.

– Jag blev förbannad när han klev in. Att det kommer in en till innebär att det blir konkurrens, det blev tuppfäktning på hög nivå, har Simon tidigare sagt till Hänt.

Paula Moczek byter ungkarl i Bachelor

I kvällens avsnitt är det dags för rosceremonien vilket betyder att några av tjejerna kommer att få lämna. När Felix tar Paula Moczek, 28, åt sidan för att prata berättar hon att Simon inte är den hon trodde att han skulle vara. 

– Jag tycker inte att han beter sig respektfullt mot tjejerna, säger hon och fortsätter:

– Jag är klar med Simon, så är det. 

Hennes beslut gör Felix upprymd. 

– Jag blir jätteglad och känner mig väldigt smickrad när Paula säger så. Det betyder väldigt mycket att hon är såpass redo att satsa på mig att hon är beredd att stänga Simons dörr. 

Tackar nej till Simon Hermanssons ros

Under rosceremonien väljer Paula Moczek därför att tacka nej till Simons ros. 

– Jag vill vara ärlig och jag tror inte att vi är en bra match, jag tänker inte spela några spel, säger hon. 

Hennes beslut chockar Simon Hermansson som inte alls var förberedd på att bli dissad.

– Det är klart jag blev paff. Jag trodde något helt annat, säger han efteråt. 

Och Paula är inte den enda som har bytt ungkarl. Under rosceremonien tackar ytterligare två tjejer nej till en ros från Simon. Deras beslut tar hårt på bachelorn.

– Jag känner mig som skit efter den här rosceremonien. Jag fick väl smaka på min egen känga kanske, hur det känns att bli hemskickad och nekad, säger han.

TV4 om händelsen under rosceremonien

Hans Abrahamsson är exekutiv producent för Bachelor och för Hänt berättar han att tjejernas val att byta sida chockade även dem.

– Rosceremonier med två killar har aldrig testats förut och jag kan erkänna att utfallet tog oss på sängen, skriver han i ett sms.

Simons Hermansson reaktion på det hela imponerade ändå på produktionen, och Hans Abrahamsson berättar att Simon efter den dråpliga rosceremonien istället började kämpa ännu hårdare för kärleken. Han hade hela tiden stöd från TV4.

– Kärleken kan vara brutal. Men hela produktionen peppar och stöttar alltid alla deltagare när det blir tufft, skriver Hans Abrahamsson.

Bachelor sänds måndag till torsdag på TV4 Play, Sjuan och C More.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN