LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

TV4:s specialbehandling av Britt Ekland bakom kulisserna av Let's dance

23 mar, 2018 
Britt Ekland är en av de kändisar som vi får se dansa i Let's dance i vår. Eftersom att hon till vardags inte är bosatt i Sverige får hon specialbehandling av TV4.
Annons

En av alla vi ser i startfältet av årets säsong av tv-programmet Let’s dance på TV4 är Britt Ekland, 75. Hon blir den äldsta att tävla i programmet någonsin – om det är något hon är orolig över? knappast!

– Det är det bästa. Ålder bara är ett nummer och det är inte farligt att bli äldre. Folk har sån åldersnoja, men lägg av med det, säger Britt Ekland till Aftonbladet.

Hon har tidigare haft en storartad skådespelarkarriär både nationellt och internationellt. Numera kan hon gå under titeln ”Hollywood-stjärna” och sedan flera år tillbaka är hon bosatt i Los Angeles i USA.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag är ju vad man kallar utlandssvensk, säger hon till Hänt.

I och med sin medverkan i Let’s dance har hon flyttat från USA för att bo i Sverige under tiden, och eftersom att hon inte har en egen bostad här bor hon på hotell – som TV4 bekostar.

– Nu bor jag på hotell och det är TV4 som tar hand om allting, fortsätter hon.

I programmet kommer vi att få se Britt Ekland dansa tillsammans med proffsdansaren Aaron Brown.

Let’s dance sänds på fredagar 20.00 på TV4.

Här är alla deltagare i Let’s dance 2018:

Foto: IBL

Annons