Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4:s programledare Jenny Alversjö ryter ifrån: ”Ren smörja”

07 feb, 2019 
Jenny Alversjö
Artiklar om att Jenny Alversjö ska sluta som programledare på Nyhetsmorgon har spridits. Nu berättar TV4-profilen sanningen.
Annons

Förra veckan spreds artiklar om Nyhetsmorgon-profilerna Jesper Börjesson, 48, och Jenny Strömstedt, 46, där det stod att de folkkära programledarna skulle sluta på TV4. Strax efter händelsen valde de båda att dementera informationen på sina respektive Instagramkonton.

”Folks! Jag meddelar härmed att jag icke tänker lämna mitt jobb inom den närmsta framtiden med mindre än att jag släpas ut ur studion”, skrev Jenny i ett inlägg.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Även Jesper blev märkbart irriterad på den felaktiga informationen.

Det är förnedrande och kränkande att vara föremål för detta. De där artiklarna, som även drabbat andra kollegor, sprider sig trots att TV4 undersöker. Nu får det var nog!!”, skrev han på Instagram vid tillfället.

Efter att profilerna publicerat inläggen valde TV4 att reposta deras texter för att bekräfta uppgifterna. Tittarna var uppenbarligen glada över nyheten.

Annons

”Tackar för det, ni är veckans höjdpunkt”, skrev en person.

Jenny Alversjö om sin framtid på TV4

Nu har en tredje programledare i Nyhetsmorgon utsatts för dessa bedragare. Denna gång är det Jenny Alversjö, 45, som ryter ifrån:

”Nej nu får det vara nog. Ni fega ynkliga bedragare som utnyttjar min och mina kollegors offentlighet att lura oskyldiga godtrogna människor att köpa dyra värdelösa krämer. Lyssna nu – KÖP INGENTING från någon eller några som påstår att vi lämnat våra jobb för att sälja ren smörja. Inte en enda krona ska de tjäna på den här helt vidriga bluffverksamheten. Jag älskar mitt jobb och ska absolut inte sluta på Nyhetsmorgon eller TV4. Utan er köpare finns ingenting att vinna på att använda våra namn”, skriver hon på Instagram.

Nu gläds hennes fans åt att Jenny inte ska sluta på Nyhetsmorgon:

”Bra skrivet. Så förbannad man blir”, skriver en person.

”Bra sagt tycker jag. Va e er för människor som gör så ????”, skriver en annan.

FOTO:Karin Törnblom/TT/Instagram

Annons