TV4:s nya besked om Thomas Ritter i Nyhetsmorgon: ”Tar över”

26 jun, 2019 
Thomas Ritter i Nyhetsmorgon på TV4
Många TV4-tittare gladdes åt Thomas Ritters inhopp i Nyhetsmorgon i veckan. Nu kommer TV4 med ett nytt besked om nyhetsankaret framtid i programmet.
Annons
TV4:s nya besked om Thomas Ritter i Nyhetsmorgon: ”Tar över”
TV4:s nya besked om Thomas Ritter i Nyhetsmorgon: ”Tar över”

I tisdagens avsnitt av Nyhetsmorgon på TV4 fick vi se Thomas Ritter, 42, och Maria Forsblom, 36, som programledare. Thomas är vanligtvis nyhetsankare på kanalen och är därför inte ett välbekant ansikte för de tittare som endast ser morgonshowen.

Anledningen till att han hoppar in som programledare är att flera av personerna i originaluppsättningen befinner sig på semester. Soraya Lavasani, 37, meddelade förra veckan att hon kommer att vara borta från Nyhetsmorgon i flera veckor och det kommer därför att dröja tills hon är återförenad med sin parhäst Jesper Börjesson, 48, igen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I ett inlägg på Instagram uttryckte Jesper sitt vemod inför att lämna kollegan.

”Vi har stått bredvid varandra nu i stort sett varje mån, tis och ons i Nyhetsmorgon sedan i höstas. Hoppas att ni gillar att hänga med Soraya Lavasani och mig på morgnarna. Vi gillar nämligen att jobba för er. Nu kliver vi in i sista veckan som duo innan semestern”, skrev han i ett inlägg tidigare i juni.

Annons

Thomas Ritters framtid i TV4:s Nyhetsmorgon

I kommentarsfältet på Nyhetsmorgons Facebook-sida är det tydligt att tittarna uppskattar Thomas Ritters inhopp i programmet.

”Vilken bra start på sommaren, vilka fantastiska programledare”, skriver en person i en kommentar till en bild på Thomas och Maria.

”Godmorgon fantastisk roligt att dricka morgonkaffe tillsammans med er ni är bra”, skriver en annan.

Eftersom många tittare uppskattar Thomas Ritter som programledare för Nyhetsmorgon kommer TV4 nu med ett nytt besked om hans framtid i programmet. Från kanalens håll verkar det inte som att han kommer ingå i originaluppsättningen men att han kan komma att synas en del i sommar.

”Vi har en stor programledarfamilj till förfogande med duktiga programledare som kan leda Nyhetsmorgon. Och vissa gör det oftare än andra! Nu under sommarsäsongen går såklart några av programledarna på välförtjänt semester vilket betyder att någon annan tar över och leder programmet”, skriver TV4 i ett meddelande till Hänt.

FOTO: TV4, Patrik Österberg/TT

Annons