TV4:s ödesbesked om Postkodmiljonären – stora ändringen

TV4:s ödesbesked om Postkodmiljonären – stora ändringen

Postkodmiljonären är tillbaka! En ny säsong av det populära TV4-programmet har premiär under kvällen, och som vanligt är det Rickard Sjöberg som styr skutan.
Men däremot får tittarna ta del av en annan stor förändring.

Den folkkära programledaren Rickard Sjöberg har lett Postkodmiljonären sedan 2005, och när programmet ikväll har premiär efter sommaren är det återigen honom vi ser i tv-rutan.

Innan Rickard anammade rollen som programledare i Postkodmiljonären har han lett stora program som När & fjärran och Alla mot en. Han har även haft sin tid i rutan som hallåa.

Rickard är tacksam för alla åren på kanalen.

– Det är roligt. Jag är väldigt tacksam för att ha fått en sån här innehållsrik och rolig resa i tv-mediet som jag har haft, det känner jag redan nu. Sen om det blir fem, tio eller femton år till så är det bara att tacka och ta emot, sa han till Nöjeslivet i våras.

Nya beskedet om Postkodmiljonären

Ikväll är det också premiär för programmets nya livlina, Fråga stjärnorna. Panelen består av tre mycket kunniga stjärnor inom området, det vill säga Jan Gradvall, Titti Schultz och Marika Carlsson.

– Det är ett historiskt beslut där vi gör förändringar i ett av världens största tv-format. Det är speciella tider vi lever i. Det blir svårt att ha en livlina där man ska fråga publiken – som inte finns, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent på TV4 i ett pressmeddelande och fortsätter:

– ”Fråga stjärnorna” blir ett nytt spännande moment som jag hoppas att tittarna kommer att uppskatta.

Och stjärnorna själva verkar minst sagt peppade på att ta sig an rollen som livlinor.

– Det är jättekul men lite läskigt, säger Titti Schultz, och Jan Gradvall håller med:

– Det känns som att vi måste ta ansvar för de tävlandes pengar. Om vi leder in dem på fel spår kan det gå riktigt illa.

Fråga stjärnorna ersätter det tidigare konceptet Fråga publiken, eftersom att det nu inte finns någon publik på plats under inspelningen på grund av den rådande pandemin.

Postkodmiljonären sänds på fredagar klockan 19.30 på TV4.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!