TV4:s nya ödebesked om Mandelmanns efter 3 år på kanalen

Mandelmanns har tagit svenska folket med storm sedan de började synas i tv-rutan år 2017.
Men på senaste tiden har det varit tufft för paret.
Nu avslöjar TV4 hur framtiden för programmet ser ut.

I fyra säsonger har man fått följa bönderna Marie Mandelmann, 56, och Gustav Mandelmann, 55, och deras liv på gården i Djupadal på Österlen i Skåne, och intresset för paret har minst sagt varit stort. Programmet har hyllats av både tittare och recensenter, och tillsammans har de kammat hem ett flertal prestigefyllda priser.

Men trots alla framgångar har den senaste tiden varit tuff, och i somras gick de ut och berättade att coronavirusets spridning hade lett till vissa konsekvenser och att de därmed var tvungna att stänga ner gården för besökare. Nu berättar TV4 om Mandelmanns framtid med dem efter den svåra krisen.

Makarnas stora succé på TV4

Förra fredagen ägde galan där svenska tv-program och tv-personligheter hyllas i form av priser rum, och efter Gustav och Maries stora succé den kvällen är det ingen tvekan om att de är populära. Det folkkära paret drog nämligen hem hela tre priser under Kristallengalan och blev därmed kvällens största vinnare efter att ha kammat hem både Årets tv-personlighet, Årets program och även Årets Livstilsprogram. All hyllning den kvällen lämnade bönderna nästan i tårar, och i deras tacktal uttryckte de sin glädje över priserna.

– Tack så mycket allihopa. Det här är underbart, sa de då.

Men det var inte första gången de blev belönade för deras arbete. Även 2017 kammade de hem priserna och precis som nu var lyckan total.

– Det känns helgalet. Crazy. Men alltså det är ju väldigt kul för vi har ju märkt att alla älskar programmet. Att det går rakt in, sa Gustav till Expressen då.

Mandelmanns ödebesked

Den senaste tiden är det många som har saknat att se Mandelmanns i tv-rutan, men när Hänt kontaktar Paulina Bånge som är pressansvarig för TV4 avslöjar hon att deras plats inte kommer eka tomt länge till.

Senaste nytt