Idol 2023 marknadsföring banner

TV4:s nya besked om Malou efter tio – efter plötsliga avbrottet

07 maj, 2020 
https://image.hant.se/cropped-hant_favicon_1-150x150.png.jpg?imageId=4943955&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Hänt
TV4:s besked om Malou efter tio – därför försvinner programmet
Malou efter tio på TV4 har slutat sändas.
Vad är planen nu? Upphör det för gott eller kommer succéprogrammet tillbaka?
TV4 avslöjar för Hänt om framtidsplanerna.
Annons
Därför stoppar TV4 Malou efter tio
Därför stoppar TV4 Malou efter tio

Journalisten och programledaren Malou von Sivers, 66, började arbeta på TV4 för över 25 år sedan. Det första programmet som hon medverkade i var det som idag kallas Nyhetsmorgon – dåtidens Gomorron.

Redan 2006 fick Malou ett eget program, intervjuprogrammet Malou efter tio. Programmet har sedan start gått som på räls och TV4-profilen kör på som om det inte finns någon morgondag.

Varje vardag träffar hon olika gäster och pratar om livet.

Malou von Sovers med gul bakgrund
FOTO: Karin Törnblom/TT

Beskedet om framtiden

Recept.se Nyhetsbrev

Men nu sänds inte programmet längre på vardagarna. Vad är orsaken till det? Och till den mest väsentliga frågan, kommer succéprogrammet att komma tillbaka till tv-rutan?

– Malou efter tio tar som vanligt säsongsuppehåll den här tiden och kommer tillbaka med massa spännande program i höst, säger Malou von Sivers till Hänt och fortsätter:

Annons

– För alla som saknar Malou efter tio repriserar vi nu några av våra bästa program.

Med andra ord verkar det som att tittarna kommer att få vänta ett bra tag på nya avsnitt av TV4:s succéprogram. Vad de nya avsnitten kommer att innehålla kan bara framtiden utvisa!

Tittarnas önskemål

Sist när Malou efter tio tog ett uppehåll var kring juletider. Programmet saknades enormt av tittarna och glädjen när succén äntligen var tillbaka slog stort.

Men några som verkade vara mer taggade än någonsin var produktionen som välkomnade tittarna till en “ny varm, gripande och härligt säsong”.

Förhoppningsvis är produktionen lika taggade i till nästa säsongsstart, för vilka otroliga program de levererade under våren!

Malou von Sivers pratar
FOTO: Johan Jeppsson/TT

Ett önskemål som tidigare kommit gemensamt från flera tittare har varit ”mindre elände”.

“Jag tittar gärna, men snälla, blanda med positiva händelser då vi verkligen behöver det med allt elände runt om oss. Tack på förhand Malou! Kram”, har en person tidigare skrivit i programmets kommentarsfält på Instagram.

Annons

“Jag tycker så också, det är mycket sjukdomar o elände”, skrev en annan.

Låt oss hoppas på mindre elände och mer Malou!

Av: Gabriella Håkansson och Malou Wilson

FOTO: TT

Annons