TV4:s nya besked om Jenny Alversjös framtid i Nyhetsmorgon

Jenny alversjös nya besked efter sjukdomen

I oktober drabbades Jenny Alversjö av en stroke.
Nu uttalar sig TV4 om Jennys framtid i Nyhetsmorgon.

Det var i slutet av oktober som TV4-profilen Jenny Alversjö, 45, drabbades av en stroke.

”Åskknallshuvudvärk och ilfart till akuten. Jag har fått en hjärnblödning. En stroke. Jag… mitt i livet”. Frisk. Stark. Äter tristast och renast av alla. Men enligt läkarna har jag haft tur. Det har gått så bra det bara kan gå och jag mår under omständigheterna bra. Har ont i huvudet förstås och är chockad, men mest av allt är jag väldigt väl medveten om hur skört livet är. Hur enormt viktig varje dag är”, skrev hon i ett inlägg på Instagram då.

Men när Alversjö blickar tillbaka på allt några veckor efter det inträffade gör hon det också med en särskild insikt:

”Men nu i efterhand hade jag inte velat ändra en enda del av det. Allt stöd, alla livsöden jag fått ta del av och den galna klarsyntheten som kommer med ett trauma”, skrev hon på Instagram i slutet av december.

Jenny Alversjö om framtiden

När Hänt pratade med Jenny Alversjö i december berättade hon att hon fortfarande tar det väldigt lugnt och tar en dag i taget.

– Men jag mår mycket bättre idag. Jag börjar bli sugen på att börja jobba igen. Men jag har stor respekt för det som har hänt och ska försöka vila så mycket jag kan.

Hon visste inte då när hon skulle återvända till tv-rutan.

– Vi får se. Jag kommer nog att vara hemma året ut i alla fall, så är jag nog tillbaka sen när vi drar igång igen, sa hon då.

TV4:s besked om Jenny i Nyhetsmorgon

När Hänt kontaktar Johanna Thulin Bratten, programchef för Nyhetsmorgon, berättar hon att de har regelbunden kontakt med tv-profilen och att de hoppas att hon snart kommer tillbaka.

”Vi har regelbunden kontakt med Jenny och ser fram emot att hon ska komma tillbaka”, skriver hon i ett mejl.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, TT/Patrik Österberg