LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

TV4 döljer sanningen om David Hellenius och Renée Nyberg: ”Han har...”

26 sep, 2022 
Vilket liv! med Renée Nyberg som programledare
Viket liv! är programmet som fångat många tittares hjärtan.
Men nu kommer det fram nya detaljer om inspelningen som ingen känner till!
– Vi spelade in allt på två veckor, säger Renée Nyberg
Annons
Renée Nyberg om inspelningarna av Vilket Liv!Brand logo
Renée Nyberg om inspelningarna av Vilket Liv!

TV4:s nya underhållningsprogram Vilket liv! har tagit tittarna med storm. Med programledaren Renée Nyberg i spetsen så har programmet fått stort enomslag och många har uttryckt sin stora glädje över konceptet.

I showen hyllas stjärnorna för sina insatser inom populärkulturen och flera olika gäster har tagit plats i soffan hon Renée, bland andra Björn Skifs, Robert Gustafsson, Suzanne Reuter och Lena Philipsson.

Men nu avslöjar Nyberg luriga detaljer om inspelningen som ingen känner till.

Tittarnas glädje över programmet – Renée hyllas för sin insats

Redan efter första avsnittet med Björn Skifs som gäst var tittarna lyriska, något Hänt har skrivit om tidigare.

Många hyllade programidén då flertalet tittare menade att den var unik och att det var intressant att få en inblick i kändisarnas karriärer.

Annons

– Att få hylla och intervjua de här fem ikonerna känns så roligt och att vi är i en teater och inte i en tv-studio skapar en starkare närvaro hos alla som medverkar, förklarade även Renée Nyberg i ett pressmeddelande.

Renée
Renée Nyberg är programledare för Vilket liv!

Sanningen om Vilket liv! – detaljerna ingen känner till

Trots den positiva responsen på Vilket liv! har några tittare ifrågasatt programmet på sociala medier, några anser att kändisarna inte alls blir så överraskade som det framställs i showen.

”Det lyser genom att det är uppgjort. Ren lögn att detta skulle vara en ”suprise”, skrev en tittare på TV4:s sociala medier

”Det märks ju så tydligt att detta är helt fel. Varför tror Renée och TV4 att vi skulle ”gå på detta”., hälsade en annan.

Annons

I en ny intervju med Aftonbladet berättar även Renée nu att maken David Hellenius haft ett finger med i spelet. Han har nämligen varit ”publikuppvärmare” – något som inte alls framgått tidigare.

– Jättemycket. Han har varit på plats och varit publikuppvärmare i salongen och han satt backstage och tog hand om våra gäster. Han har varit ett jättestöd i det här. Vi spelade in allt på två veckor och det var som att göra en två timmar lång gala varje gång, säger Renée.

Dessutom så spelades programmet in på ynka två veckor, något som inte heller är känt sedan tidigare.

– Vi spelade in allt på två veckor och det var som att göra en två timmar lång gala varje gång.

FOTO: TV4

Annons