Artikeln innehåller reklamlänkar

Marcus Oscarsson hyllas av tittarna efter orden i Nyhetsmorgon

TV4:s Markus Oscarsson hyllas av tittarna efter orden i Nyhetsmorgon

Den långa valperioden börjar lida mot sitt slut och där med hyllas TV4:s politiska expert Marcus Oscarsson rejält av tv-tittarna efter hans rapportering om valet. ”Hatten av för dig!”, skriver en tittare.

Nu står det klart att den långa valperiod börjar lida mot sitt slut och där med tackar Nyhetsmorgons politiska expert Marcus Oscarsson för den tiden som han fått rapportera och analysera om valet för TV4-tittarna.

STORT TACK FÖR DENNA FANTASTISKA VALRESA – OCH SKÅL!”, skriver Marcus Oscarsson nu i ett inlägg på sin Instagram och fortsätter:

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Tidernas längsta valrysare är nu till ända. Jag har gjort mitt allra bästa för att höja intresset för politik bland allmänheten i Sverige – precis som vid USA-valet. Det har blivit många tidiga morgnar och sena nätter för att leverera analyser och senaste nytt till alla här på Instagram, Facebook och i TV-rutan. Jag är så tacksam för den möjligheten!

Bland kommentarerna till inlägget hyllas han av massvis av TV4-tittare som följt hans rapportering under valperioden. Så här lyder några av kommentarerna:

Kul att följa dina analyser du har sån koll och är bra på att förklara, du är så påläst och insatt men jag tror du även har en god intuition bra där Marcus.

Du gör ett superbra jobb!! Jag har aldrig varit så intresserad av politik som när du tar över i rutan. Tack!

Tack själv för väldigt intressanta och insiktsfulla oberoende analysera. Du inger ett stort förtroende och det är något som folket behöver i dagens politik.

Så fint! Det är Du som ska ha ett stort TACK Markus! Vad gjorde vi utan dig i den här villerval(l)an!

Ett nöje att följa denna rysare genom dig Marcus! Du gjorde det intressant och kul faktiskt! Stort tack!

Du är fantastisk Marcus. Du har verkligen lyckats få mig intresserad av politik, och förstå. På ett lättsamt sätt, Hatten av för dig!

Inte sista gången vi ser honom i tv-rutan

Men att valperioden är över betyder inte att det är sista gången TV4-tittarna ser Marcus Oscarsson i Nyhetsmorgon.

Ikväll slår jag upp ett rejält glas bubbel – och börjar ladda inför valet 2022. Sen har vi USA-valet redan nästa år och EU-valet i vår. Men ikväll har jag främst en sak att säga – Skål!”, avslutar han samma inlägg.

Bland kommentarerna har Nyhetsmorgons programledare Jesper Börjesson påpekat att de väl ses snart igen i Nyhetsmorgons studio.

Vi kör väl snart igen?!”, skriver Jesper Börjesson.

Ja det ser jag fram emot Jesper”, svarar Marcus Oscarsson.

LÄS MER: TV4-tittarnas ilska efter inslagen i Nyhetsmorgon: ”Upprörd”

LÄS MER: Nyhetsmorgons trisskrapare i chock efter storvinsten

FOTO: TV4, Instagram

SENASTE NYTT!