LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

TV4:s hårda krav på artisterna i Så mycket bättre 2020

09 jun, 2020 
Lina Arvidsson
Benjamin Ingrosso i Så mycket bättre 2020
I år är upplägget för artisterna i Så mycket bättre lite annorlunda än tidigare år.
Nu avslöjar Plura Jonsson om kraven som ställs på artisterna.
”Förhållningsregler om vad vi får och inte får göra”, säger han.
Annons

YouPlaySinglePlayer video=”517,355,337876″ ap mute ]

Artisten Plura Jonsson, 68, gjorde succé när han var med i Så mycket bättre 2010.

I år är han med igen tillsammans med Benjamin Ingrosso, Lisa Nilsson, Markus Krunegård, Ana Diaz, Helen Sjöholm, Tommy Körberg, Loreen Newkid, Lili & Susie, Silvana Imam och Jakob Hellman.

Förra året firade programmet 10-årsjubileum. Med ett starkt startfält med både nya artister och veteraner har 2020 års omgång chansen att bli en riktig höjdare.

Plura Jonsson och Mauro Scocco.
Plura Jonsson och Mauro Scocco.

Nu under Corona-tider krävs det stora försiktighetsåtgärder för att undvika smitta under inspelningen. I en intervju i Aftonbladet avslöjar Plura de hårda krav som ställs på deltagarna inför årets omgång av Så mycket bättre.

Annons

– Jag fick ett mejl som var ett av de längsta mejlen jag någonsin fått. Det var förhållningsregler om vad vi får och inte får göra. Det kommer en kille och tar tempen ett par gånger om dagen. Vi får inte hålla handen heller. Sen finns det sjukvårdare här och personal som är kunniga, säger Plura till tidningen.

Osäker på situationen

Nu är artisten fundersam till hur det ska gå ihop med årets program. Så mycket bättre kan röra upp starka känslor och ett röra vid varandra är då ett naturligt inslag.

– Man vet inte riktigt hur det ska bli. Man kan inte kramas, man ska helst inte vidröra varandra och det här programmet är ju lite så. Det är kramar och det gråts. Vi får se hur det blir, man vet inte riktigt hur man ska bete sig, säger han.

Plura Jonsson är deltagare i Stjärnornas stjärna 2019.
FOTO: TT/Christine Olsson

Under tidigare säsonger har artisterna tillbringat inspelningen tillsammans. I år blir upplägger lite annorlunda. Plura, Markus Krunegård och Ana Diaz ska vara på inspelningsplatsen hela tiden medan de övriga kommer in under kortare perioder.

Trots de något annorlunda förutsättningarna ser Plura fram emot inspelningen.

– Det känns jättekul, det ska bli spännande. Det är en jäkla resa att ge sig in i det här. Det är så mycket människor och mycket saker man ska tänka på hela tiden. Man vet inte riktigt hur resan ska sluta, säger Plura.

FOTO: TT/Christine Olsson, Karl Melander/TT

Annons