LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

TV4:s folkkära program läggs ner på obestämd tid – Tilde de Paulas första ord

19 apr, 2024 
Tilde de Paula Ebys talkshow Tilde hade premiär sommaren 2021. I flera säsonger har tittarna fått njuta av härliga och varma samtal i soffan.
Men nu kan Tilde bekräfta att det inte blir någon ny säsong av älskade programmet i sommar.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här avbryter Tilde de Paula Eby plötsligt intervjun: ”Jag måste...”Brand logo
Här avbryter Tilde de Paula Eby plötsligt intervjun: ”Jag måste...”

En av Sveriges mest folkkära programledare Tilde de Paula Eby, 51, har under de senaste somrarna varit aktuell med sin alldeles egna talkshow Tilde som har sänts på TV4.

Den svenska talkshowen hade premiär sommaren 2021 och har bjudit tittarna på flera rörande och känslosamma samtal med dussintals gäster.

I år hade varit det varit femte året i rad för härliga talkshowen. Men det blir inte så till sommaren – Tilde kan nu bekräfta att det inte kommer bli någon ny säsong.

När Hänt träffar Tilde på röda mattan berättar hon det dystra beskedet.

Talkshowen Tilde läggs ner på obestämd tid

– I sommar ska jag vara ledig för första gången på flera år. I sommar så är det både OS och EM så tv-publiken kommer ägna sig åt sport i sommar. Så jag kommer vara ledig och njuta av vårat älskade Palma så mycket som möjligt, säger Tilde

Är programmet pausat?

– Vi bestämde förra sommaren i och med att det är en sån sportsommar så kommer inte vi köra i sommar. Det finns bara så mycket tv-tid man kan lägga på en sommar. Det här blir en bra sommar att pausa på. Jag vet inte om det kommer tillbaka eller inte, jag har ingen aning. det är ett sånt kul program att göra, men det är inte jättedumt att vara ledig heller.

FOTO: TV4 PLAY/KARIN TÖRNBLOM TT

Annons