TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4's elaka kupp – tvingade Bianca till det pinsamma: "Jättetaskigt"

11 dec, 2017 
AvJohanna Bladh
Bianca berättar om det elaka sprattet som TV4 tvingade henne att göra
Annons

Bianca Ingrosso är en av Sveriges största influencers. Just nu är hon på allas läppar efter sin succé i tv-programmet “Wahlgrens Värld”, men hon driver också ett instagramkonto med över en halv miljon följare och har en podd och youtubekanal. Dessutom är aktuell som ny jurymedlem i TV4-programmet Talang som börjar i vår.

Men redan nu har programmet börjat spelas in. Och eftersom Bianca är ny medlem i juryn passade TV4 på att spela henne ett ganska elakt spratt – som dessutom filmades och nu visades upp i Hellenius Hörna.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det var när Bianca gästade programmet som programledaren David Hellenius tog upp incidenten.

– De lurade dig att sjunga en låt? frågar han Bianca.

– Ja efter alla akterna så sa dem att en jurymedlem alltid går upp på scen och tackar alla som har varit med i produktionen och det är typ 250 personer. Så sjunger man “Petra är här, och Gustav är här osv”, berättade Bianca.

Produktionen tvingade upp Bianca på scenen med ett papper i handen där alla namn står som hon ska tacka. I Hellenius Hörna berättar Bianca om hennes förvirring.

Annons

– Jag tänkte: Skämtar dem nu? Publiken kommer inte fatta nått. Men jag gick upp och stod där i typ 10 minuter. Och det var den stelaste stämningen jag har varit med om, berättar hon.

I klippet syns hur publiken inte vet riktigt hur de ska reagera. Efter en stund kommer jurykollegan David Batra upp på scenen och säger till Bianca att detta var hennes “inträdesprov” för att få vara med i juryn.

– Det låter taskigt, säger David Hellenius om händelsen.

– Ja, det var jättetaskigt, säger Bianca och skrattar.

SE KLIPPET HÄR:

Bianca grundlurad av TV4 – tvingades till det pinsammaBrand logo
Bianca grundlurad av TV4 – tvingades till det pinsamma

Hellenius Hörna sänds söndagar 20.00 på TV4. 

Annons