TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

TV4:s chockbesked – Let’s dance 2020 ställs in igen

30 mar, 2020 
TV4:s egna ord efter kaoset – beskedet om Let's dance framtid
Förra veckan bjöd TV4 på ett specialavsnitt av Let's dance.
Nu bekräftar kanalen att även denna veckas avsnitt blir något annorlunda än vanligt.
- Medan dansgänget återhämtar sig från sina förkylningar ser vi till att denna vecka fira Let’s dance 15 år med ett jubileumstema, säger David Hellenius och Tilde de Paula Eby i ett pressmeddelande.
Annons
De medverkar I Let's dance 2020Brand logo
De medverkar I Let's dance 2020

Under förra veckan framkom det att TV4 misstänkt flera fall av coronaviruset i Let’s dance-produktionen och tvingades därför att ställa in tävlingen. Istället ersattes den vanliga livesändningen med en specialupplaga av programmet där programledarna Tilde de Paula Eby och David Hellenius gästades av bland annat Carola, The Mamas, Darin, Pernilla Wahlgren och Måns Zelmerlöw. 

Sjuka deltagare tvingas vila

Nu kan TV4 meddela att även fredagens program tvingas att ställas in. I ett pressmeddelande förklarar de läget och berättar att det finns flera sjuka deltagare som behöver tid att återhämta sig.

– Medan dansgänget återhämtar sig från sina förkylningar ser vi till att denna vecka fira Let’s dance 15 år med ett jubliumstema där vi kommer uppleva roliga återblickar och minnesvärda stunder! Vad det exakt kommer innebära får ni se på fredag 20.00, precis som vanligt! säger David Hellenius och Tilde de Paula Eby.

Annons

TV4 utlovar nu att fredagens program kommer att innehålla både roliga, starka och härliga återblickar från de femton år som programmet sänts. Även denna vecka kommer programledarna att gästas av andra svenska kändisar än dem som tävlar i programmet.

Doktor Mikaels plötsliga avhopp

Under specialavsnittet som sändes i fredags var det sagt att ingen av tävlande deltagarna skulle vara på plats. Men plötsligen dök Mikael Sandström upp i sändningen och chockade TV4-tittarna med sitt besked. Överläkaren hade nämligen bestämt sig för att hoppa av från sin programmedverkan för att lägga allt sin fulla fokus på vården.

– Jag är bättre på sjukvård än på dans och det är viktigare att jag finns i vården och hjälper människor att jag finns på tv, sa han i programmet.

Efter att ha nyheten var avslöjad delade han med sig av några fler ord gällande beslutet i ett inlägg på sin Instagram.

Lycka i livet är att ha ett val. Jag valde Lets Dance. Nu har samhället förändrats , och jag har ett val . Att dansa vidare, eller att göra det jag kan bäst. Jag väljer vården. Kom ihåg, blir ni sjuka så finns vi här för er”, skrev han i inlägget.

FOTO: TT

Annons