LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

TV4:s blixtändring i Let's dance efter plötsliga insjuknandet

29 mar, 2019 
Magdalena Andersson i Let's dance
Skidskytte-stjärnan Magdalena Forsberg dansar med Fredric Brunberg i årets säsong av Let's dance på TV4. Nu meddelar kanalen att man gjort en ändring i programmet efter ett sjukdomsfall.
Annons

Årets säsong av Let’s dance har precis dragit igång på TV4 och på fredag sänds det andra avsnittet. I rutan kommer vi att få se flera kända namn, bland andra artisten Leopoldo Jorge Méndez Alcayaga, 43, skidskytte-stjärnan Magdalena Forsberg, 51 och skådespelaren Dan Ekborg, 63.

Profilerna tränar stenhårt för att dansa inför en miljonpublik varje fredag och efter förra veckans avsnitt är det tydligt att nivån är hög i år. Men det är inte bara dansen i sig som står i fokus i Let’s dance. Under direktsändningen förra veckan var Lance Hedman, 18, nära på att ge sin danspartner Linn Hegdal, 23, en puss.

Händelsen inträffade efter att duon fått höga poängen från juryn. Både Lance och Linn blev superglada – så glada att Lance vände sig mot Linn och gav henne en puss. Hon vände dock snabbt bort huvudet så att Lance precis missade Linns läppar.

– Oj, det var nästan lite för nära en puss där, sa programledaren Tilde de Paula Eby, 46.

Annons

Ändringen efter sjukdomsfallet i Let’s dance 2019

Inför fredagens avsnitt av Let’s dance är många av deltagarna på helspänn. En medverkande som har anledning att vara lite mer nervös än de andra är sportprofilen Magdalena Forsberg som vanligtvis dansar tillsammans med Fredric Brunberg, 32.

I ett inlägg på TV4:s Instagram skriver de att Magdalena Forsbergs partner har blivit sjukt – men att ett välbekant ansikte hoppar in för att rädda situationen.

”Fredric Brunberg har tyvärr varit sjuk i veckan så vår dansproducent David Watson kommer hoppa in och dansa med Magdalena Forsberg ikväll. Nu repas det för fullt inför kvällen!”, skriver TV4 i inlägget.

David Watson, 50, har tidigare varit en av proffsdansarna i Let’s dance men är alltså numera dansproducent. Han är även make till Malin Watson, 46, som dansar tillsammans med artisten Mendez i årets säsong.

I kommentarsfältet verkar det som att tittarna är nöjda med TV4:s beslut.

”JAAA! Det är för lite David Watson i rutan. Synd att han ska dansa för att någon annan är sjuk dock”, skriver en person.

”Heja, heja Magdalena. Håller alla tummar och tår för dig”, skriver en annan.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons