LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

TV4:s beslut efter avhoppet i Let's dance: ”Supertråkigt”

02 apr, 2019 
Magdalena Forsberg i Let's dance
Sportprofilen Magdalena Forsberg tvingas återigen byta danspartner i Let's dance på TV4. Nu berättar kanalen om Fredric Brunbergs plötsliga avhopp.
Annons

Let’s dance är i full gång på TV4 och på fredag är det dags för det tredje avsnittet. Inför förra fredagen fick tittarna veta att skidskytte-stjärnan Magdalena Forsbergs, 51, danspartner Fredric Brunberg, 32, var sjuk. Istället fick Magdalena dansa med David Watson, 50, som tidigare var en av proffsdansarna i Let’s dance. David Watson är även make till Malin Watson, 46, som dansar tillsammans med artisten Mendez i årets säsong.

I kommentarsfältet på TV4:s Instagram-sida verkade det som att tittarna var nöjda med kanalens beslut att ta in David Watson som ersättare.

”JAAA! Det är för lite David Watson i rutan. Synd att han ska dansa för att någon annan är sjuk dock”, skrev en person i en kommentar vid tillfället.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Tobias Karlsson ersätter Fredric Brunberg

Trots att skidskytte-stjärnan tvingades ställa om och byta partner dansade hon som aldrig förr i fredags. Nu meddelar TV4 att Magdalena Forsberg inte kommer att återförenas med sin tidigare danspartner Fredric Brunberg då han tvingats avbryta sin medverkan i Let’s dance på grund av personliga skäl.

Annons

Men det blir inte David Watson som ersätter Fredric utan Tobias Karlsson, 41, som proffsdansat med flera kända profiler i tidigare säsonger.

– Det är såklart supertråkigt att Fredric inte kan fortsätta men jag är jätteglad att det blev en sån toppenlösning med Tobias! Jag måste ha slagit något slags rekord med tre dansare på tre fredagar, säger Magdalena Forsberg till TV4.

Fredric Brunberg hoppas att Magdalena tar hem segern tillsammans med sin nya danspartner.

– Det är verkligen supertråkigt att inte kunna fortsätta årets säsong av Let’s dance men ibland blir inte saker som man tänkt sig och just nu måste jag fokusera på privata saker, säger han till kanalen.

Tobias Karlsson har tidigare dansat med Elisabet Höglund, Agneta Sjödin, Camilla Henemark och senast förra året med Nikki Amini. Tredje säsongen vann han tillsammans med Tina Nordström.

– Jag är superglad att vara tillbaka! Jag har alltid älskat programmet och det skall bli en ynnest att dansa med Magdalena, säger Tobias till TV4.

Let’s dance sänds på fredagar 20.00 på TV4 och TV4 Play.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons