Artikeln innehåller reklamlänkar

TV4:s besked om Så mycket bättre 2019

Så mycket bättre 2018

Nu avslöjar TV4 för Hänt hur underhållningsprogrammet Så mycket bättres framtid ser ut inför 2019. "Jag kan inte säga så mycket mer om medverkande än att det ser mycket ljust ut", säger Martin Nygren, exekutiv producent.

Miriam Bryant, Darin, Charlotte Perrelli, Lasse Berghagen… efter sex säsonger av Så mycket bättre har svenska folket få se en hel del artister passera och levererat nya varianter av redan existerande hitlåtar.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

I kväll har den nionde säsongen avslutning då Christer Sjögren, Stor, Louise Hoffsten, Linnea Henriksson och Eric Gadd samlas för en återträff. Och nu kan Hänt avslöja att det inte är det sista programmet av Så mycket bättre som TV4-tittarna får se – för det är redan bestämt att det blir en ny säsong.

– Ja, programmet återkommer nästa höst, hälsar programmets exekutiva producent Martin Nygren till Hänt i ett mejl. 

Vilka artister som kommer vara aktuella vill han inte avslöja, men det verkar mellan raderna som att det finns vissa önskenamn på produktionens lista.

– Vi har rullat igång planeringen, men jag kan inte säga så mycket mer om medverkande än att det ser mycket ljust ut, säger Martin Nygren. 

En artist som tidigare öppnat dörren för att vara med, men aldrig fått frågan är Pernilla Wahlgren. För ett år sedan uppmärksammade hon det i podcasten Wahlgren & Wistam med vännen Sofia Wistam.

Pernilla Wahlgren och Anna Book vill vara med

– Vi diskuterade det och någon sa ”Varför har inte du varit med?” och jag sa ”Nä, jag har inte blivit tillfrågad, det är så i bland”. Då sa en tredje person ”Nä, det är klart, du skriver inte din egen musik”. Fast det gör väl knappast Kikki Danielsson heller, eller Lill-Babs. Så det är inte kriteriet, säger Pernilla Wahlgren i podcasten och fortsätter:

– Jag sitter inte och deppar, skulle jag få frågan hoppas jag innerligt att jag skulle kunna. Kommer frågan en vacker dag, så hoppas jag att jag är ledig.

Även Anna Book har nyligen erkänt att hon mer än gärna vill få frågan.

– För att jag har gjort så otroligt mycket mer än vad folk faktiskt känner till och framförallt för att jag har jobbat med så otroligt kompetenta människor, säger hon.

Så vem vet, kanske får vi se Pernilla Wahlgren i Så mycket bättre 2019. Klart är i alla fall att vi får se sex nya artister i ytterligare en säsong.

LÄS MER: Anna Book om att medverka i Så mycket bättre

LÄS MER: Carola Häggkvist: Så mycket pengar fick jag för Så mycket bättre

FOTO: TV4, Ibl

Senaste nytt