Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

TV4:s besked om Jesper och Sorayas ersättare i Nyhetsmorgon

19 jun, 2019 
Jesper Börjesson och Soraya Lavasani i Nyhetsmorgon på TV4
I onsdags gjorde Soraya Lavasani och Jesper Börjesson sin sista sändning tillsammans innan semestern. Nu meddelar TV4 att duon blir ersatta av andra programledare i Nyhetsmorgon.
Annons

Anders Pihlblads förvirring efter Felix Sandmans nya förändringBrand logo
Anders Pihlblads förvirring efter Felix Sandmans nya förändring

Soraya Lavasani, 37, och Jesper Börjesson, 48, har blivit en duo att räkna med i Nyhetsmorgon. Sedan i höstas har de tillsammans varit programledare flera dagar i veckan och deras härliga kemi har gjort dem till en riktig tittarfavorit.

Förra veckan kom Jesper Börjesson med ett nytt besked om sin och Soraya Lavasanis framtid i Nyhetsmorgon.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Vi har stått bredvid varandra nu i stort sett varje mån, tis och ons i Nyhetsmorgon sedan i höstas. Hoppas att ni gillar att hänga med Soraya Lavasani och mig på morgnarna. Vi gillar nämligen att jobba för er. Nu kliver vi in i sista veckan som duo innan semestern. Hoppas vi ses i rutan i veckan”, skrev Jesper Börjesson i ett inlägg på Instagram vid tillfället.

Soraya Lavasani var snabb med att kommentera inlägget och uttrycka sitt vemod inför uppehållet i rutan.

Annons

”Åh. Blir lite sentimental trots att jag längtar efter semester. Imorrn kör vi igen”.

TV4:s svar på tittarnas frågor om Nyhetsmorgon

Nu har alltså parhästarna gjort sin sista sändning tillsammans innan semestern. Flera tittare är nyfika på vilka som kommer att synas i rutan istället för Soraya Lavasani och Jesper Börjesson i sommar.

”Vilka kommer ersätta dem då?”, undrar en person i en kommentar på Nyhetsmorgons Facebook-sida.

Nu besvarar TV4 tittarnas funderingar i sociala medier.

”Vi har en stor programledarfamilj så det blir ett gäng sköningar som turas om att styra skutan när dessa sköningar tar semester”, skriver kanalen i en kommentar.

Inlägget har fått många reaktioner från tittare som kommer att sakna Soraya Lavasani och Jesper Börjesson i Nyhetsmorgon.

”Önskar er en härlig semester. Ni är verkligen värda det. Inte många skulle klara av ert svåra men roliga arbete. Älskar er alla på TV4”, skriver en person i kommentarsfältet till TV4:s inlägg.

FOTO: TV4, Marcus Ericsson/Aftonbladet/TT

Annons