Hänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möter
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

TV4:s besked för doktor Mikaels framtid i Nyhetsmorgon – nu bekräftas allt

10 okt, 2022 
Doktor Mikael
Nyhetsmorgon har gjort stora förändringar under hösten och TV4 har nu kommit med besked till doktor Mikael Sandström.
För Hänt berättar han om hur hans framtid i programmet ser ut!
Annons
Anders Pihlblad om förändringarna i Nyhetsmorgon: ”Det kommer bli..”Brand logo
Anders Pihlblad om förändringarna i Nyhetsmorgon: ”Det kommer bli..”

TV4:s Nyhetsmorgon är programmet som stora delar av det svenska folket dricker sitt morgonkaffe framför. I våras kom den glädjande nyheten kring att programmet ska förlängas och blir ytterligare två timmar långt. Det innebär att Nyhetsmorgon under vardagarna kommer att pågå från 05:45 till 12.00, detta efter att Malou efter tio lagts ned.

Stora förändringarna i nya Nyhetsmorgon

Malou von Sivers, 69, må ha lagt programmet Malou efter tio bakom sig men nyligen kom beskedet kring att hon istället gör en återkomst i just Nyhetsmorgon.

– De (reds anm.TV4) frågade om jag ville köra och jag tyckte det vore jättekul. Det är inga konstigheter, sa Malou till Svensk dam när hon avslöjade nyheten.

Det nya formatet av Nyhetsmorgon innebär inte bara kära återseenden och utökade sändningstider. I och med att sändningen blir så pass mycket längre byts numera programledarna ut mitt i sändningen.

Någon som kommit att bli en folkkär Nyhetsmorgon-profil under årens gång är doktor Mikael Sandström, 64. I många års tid har Mikael gästat programmet under tisdagarna och svarat på tittarnas frågor om sjukdomar och åkommor. Men hur påverkar egentligen det nya formatet just Mikael?

Annons

Doktor Mikael bekräftar TV4:s beslut för hans framtid i Nyhetsmorgon

När Hänt når överläkaren berättar Mikael den glädjande nyheten gällande hans tid framöver i rutan.

”Visst är det spännande med utvidgningen av Nyhetsmorgon. Jag kommer att få mer tv-tid för mina inslag. Vi kommer att använda delar av denna till att presentera riktiga case , alltså konkreta patientfall med en patient närvarande så mycket det går”, skriver Mikael i ett meddelande till Hänt och fortsätter:

”Dessutom blir ”frågeslotten ” längre. Vi har ju inga möjligheter att hinna med alla frågor, det är ju många hundra varje tisdag, men fler svar till tittarna skall det bli.

FOTO: TV4

Annons