LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

TV4-tittarnas vädjan – efter kritiken mot Malou efter tio

18 feb, 2020 
TV4:s nya besked om Malou efter tio – därför försvinner programmet
Malou von Sivers är återigen tillbaka i TV4 med Malou efter tio.
Tittarskaran som uppskattar Malou i rutan är många, men hon möts då och då av kritik.
Efter ett inslag under gårdagens sändning har tittarna ett önskemål till programledaren.
Annons
Tilde de Paula Ebys ord efter TV4:s nya besked om Efter femBrand logo
Tilde de Paula Ebys ord efter TV4:s nya besked om Efter fem

Malou von Sivers är återigen tillbaka i tv-rutan med intervjuprogrammet Malou efter tio på TV4, efter en tids uppehåll. Programmet startades 2006 och har minst sagt varit en succé, det är fortfarande populärt bland tittarna.

– Allt går jättebra, det går bara bra. Vi fortsätter i en evighet, sa Malou skämtsamt till Hänt när vi träffade henne i november förra året.

Hon berättade även om en ändring i programmet som mottagits väl av tittarna.

– Det har blivit succé med bland annat Perspektivpanelen som vi har på torsdagar, så det är jätteroligt, sa hon då.

Kritiken mot Malou von Sivers

Men trots att det är en stor skara som följer och uppskattar Malou i tv-rutan, får hon ibland ta emot en del kritik. I december blev det en kritikstorm efter att rapparen Greekazo och programledaren Anders Öfvergård, som var aktuell med serien Anders och knarket, gästat programmet för att prata musik om narkotika.

Annons

Både Malou och Anders Öfvergård ifrågasatte artisten för att han refererar till våld och narkotika i sina låttexter, något som gav upphov till en rejäl kritikstorm i sociala medier.

Efter gårdagens sändning är det tittare som ännu en gång har saker att påpeka. I ett inlägg på programmets Instagram-sida under gårdagen är det flera som menar att Malou avbröt sina gäster.

Låt dom få prata till punkt . För du avbryter när du har gäster. Jag tittar nu. Du har ju bra ämnen som du tar upp”, påpekar en.

Snälla Malou Prata inte i mun på gästerna, just nu tittar jag på ett viktigt ämne, ME, och vill höra vad läkaren säger”, skriver en annan.

Låt dom prata till punkt, du avbryter ju helt tiden”, påpekar ännu en.

Tittarna i försvar

Men det finns också tittare som försvarar Malou när hon kritiseras av andra, som menar att det hela handlar om att hon vill få med så mycket bra innehåll som möjligt i programmet.

”Malou är ambitiös och vill nog få med så många infallsvinklar som möjligt. Då måste hon bryta långa utläggningar för att gå vidare. Tänk, jag tycker nästan tvärtom, att M verkligen låter personer tala fritt och länge”, skriver en.

FOTO: TT

Annons