LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

TV4-tittarnas vädjan efter Jasmines miss i Big brother

09 apr, 2020 
Jasmine i Big brother 2020
Jasmine Armstrong och Martin Forstén är ett av kärleksparen i Big brother 2020.
Nu har det uppstått en konflikt mellan dem, vilket har lett till att TV4-tittarna ber produktionen komma till undsättning.
– Så jäkla taskigt av er, skriver en person i en kommentar.
Annons
House tour i Big Brother-huset 2020Brand logo
House tour i Big Brother-huset 2020

Gänget i årets upplaga av Big brother har nu befunnit sig i huset över hälften av tiden. De deltagare som lyckas hålla sig kvar 100 nätter och 100 dagar har möjligheten att ta hem vinstsumman på hela en miljon kronor.

Grupperingarna är nu tydligare än någonsin och två personer som verkligen har kommit nära varandra är Jasmine Armstrong, 26, och Martin Forstén, 30. Jasmine gjorde entré i premiäravsnittet och det dröjde inte lång tid förrän Martin kom in i huset. Det som började som en vänskap övergick snart till en mer romantisk relation och Jasmine har vid flera tillfällen berättat för tittarna hur hon känner för Martin.

– Jag har aldrig varit så här kär i någon i hela mitt liv. Jag är så kär i honom så det är helt sjukt, sa hon i måndagens avsnitt av Big brother.

Jasmine Armstrongs ord efter missen

Att inleda en kärleksrelation i en dokusåpa är dock inte en dans på rosor och i veckan har Jasmine och Martin minst sagt stött på patrull. Dramat mellan dem börjar när Jasmine lånar Martins boll och går ut på gården.

Annons

– Det är lugnt, jag kommer inte sparka upp den, säger Jasmine Armstrong, som i nästa sekund råkar sparka bollen så pass hårt att den hamnar utanför Big brother-huset.

Därefter går Jasmine in på rummet och funderar över hur hon ska berätta detta för Martin. Hon ber produktionen hjälpa henne med att hämta tillbaka ägodelen.

– Jag kommer aldrig få sluta höra det här. Bara ta ner bollen. Han kommer att dumpa mig, säger hon.

Big brother-tittarnas vädjan till TV4

Martin Forstén blir inte glad när han förstår att bollen är borta och trots att Jasmine försöker förklara sig vill han inte ta emot ursäkten.

– Nu kanske jag inte får tillbaka den, jag tycker att det är pisstråkigt att du bara skiter i det, säger han.

Big brothers Instagram-konto vädjar tittarna till TV4 att de ska hämta tillbaka bollen.

”Alltså allvarligt Big brother!!! En tjej med ångest redan i sitt liv! Gör ju inte saken bättre att ni tycker det är kul detta! Usch”, hälsar en person.

”Men snälla, hämta tillbaka bollen Big brother! Så jäkla taskigt av er att låta Jasse våndas så där”, skriver en annan.

TV4 har i nuläget inte besvarat tittarna i kommentarsfältet.

FOTO: TV4

Annons