TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4-tittarnas vädjan efter händelsen i Farmen: ”Ska inte gå"

06 mar, 2019 
Farmen 2019
Farmen på TV4 börjar lida mot sitt slut och deltagarnas olika pakter börjat bli allt mer tydliga. Nu ryter tittarna ifrån efter händelserna på gården.
Annons

Årets säsong av succéserien Farmen på TV4 har skapat stora rubriker och väckt starka känslor hos såväl deltagarna som tittarna. Storbråken har avlöst varandra och en utlösande faktor till detta kan vara att deltagarna lever på en gård med begränsad tillgång till vatten och mat.

Att det börjar dra ihop sig till finalvecka har inte direkt gjort stämningen bättre. De deltagare som fortfarande har chansen att vinna börjar gå varandra på nerverna och dramatiken tätnar.

I takt med att deltagarna blir allt färre blir det svårare för dem att hålla pakterna hemliga. Tidigare i veckan fick Diana Sundström, 37, nog av Tobias Johansson, 27, och Emelie Karlssons, 25, hemlighetsmakeri. Detta efter att Tobias sagt att han inte skull bry som om Diana tvingades lämna programmet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– De har ju spelat så extremt fult härinne. De har gått efter offer efter offer och slickat dem i röven för att de ska bli valda till storbönder hela tiden. Och det äcklar mig. Det äcklar mig så fruktansvärt mycket, sa Diana Sundström i programmet.

Annons

Tittarna ryter ifrån mot pakterna i Farmen

Det är just dessa pakter och gruppindelningar som har gjort att TV4-tittarna nu har en uppmaning till kommande säsong av succéserien. I en kommentar på programmets Facebooksida uttrycket de sina åsikter:

”Farmen, jag skulle önska till nästa säsong flera spontana och oplanerade tävlingar för att bryta av dessa pakter och ruska om deltagarna lite. Det SKA inte gå vägen att “planera” allt ända till finalen”, skriver en person och får medhåll i kommentarsfältet:

”Precis vad vi här hemma har sagt också”, skriver en annan.

”Håller verkligen med! Detta år har varit tråkig på grund av detta”, skriver en tredje.

TV4 har ännu inte besvarat kritiken i sociala medier.

FOTO: TV4

Annons