TV4-tittarnas pik mot Malou efter tio – efter nya upptäckten

Äntligen är Malou efter tio tillbaka i TV4. Under måndagen hade en ny säsong premiär.
Men tittarna har hittat en sak de stör sig på – nämligen programmets trailer.

Programledaren Malou von Sivers, 66, har varit en del av TV4 under en lång tid. Redan 1992 tog hon sig an rollen som programledare för morgonprogrammet Gomorron, som idag går under namnet Nyhetsmorgon. Men numera förknippas Malou dock mestadels med det egna programmet Malou efter tioFörmiddagsprogrammet har sänts i kanalen sedan 2006.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg!

Sedan i maj har Malou efter tio haft ett uppehåll. Då meddelade TV4 att programmet var över för säsongen i ett inlägg på Facebook:

”Stort TACK alla följare och tittare för den här säsongen! Utan er skulle vi inte finnas. Ert engagemang betyder oerhört mycket för oss. Nu är det dags för ett uppehåll, men vi är tillbaka som vanligt i höst igen med nya gäster och teman”, skrev de då till en bild på programledaren.

Men till tittarnas stora förtjusning kom programmet tillbaka till tv-rutan måndagen den 30 september.

”På måndag är det äntligen dags! En sprillans ny och fullspäckad säsong av Malou efter tio. Det firar vi med en tillbakablick på vårens säsong”, skrev TV4 på sin Instagram och möttes av jubel från tittarna:

”Äntligen dags för det bästa programmet med den bästa Malou”, skrev en.

”Härligt”, konstaterade en annan.

Tittarnas ord efter upptäckten

Inför premiären gjorde ett par skarpögda tittare en upptäckt, som de nu pikar TV4 om – nämligen att programmet använder samma trailer som till förra säsongen.

”Gammal trailer från förra året märker jag då hunden går likadant som förra året. Och sminkösen hade sin väska på höften. Hoppas att det är nya program dock. Gammal trailer, nya program?”, påpekar en på programmets Facebook-sida.

”Samma trailer dock som förra året. Miljötänk där i alla fall”, kommenterar en annan.

”Så det är inte repriser då?”, skriver ännu en och syftar på den gamla trailern.

FOTO: TT/Claudio Bresciani, TT/Karin Törnblom