TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4-tittarnas ord efter Tilde de Paulas comeback i Efter fem

08 jan, 2020 
AvAgnethe Alm
Tilde de Paula Eby i Efter fem på TV4.
TV4:s populära aktualitetsprogram Efter fem tog en paus under jul och nyår men kom tillbaka den 7 januari med Tilde de Paula Eby som programledare.
Nu uttrycker tittarna sin glädje över att återigen se henne i rutan.
Annons
TV4-tittarnas glädje över ersättaren i Efter fem: ”Passar utmärkt”Brand logo
TV4-tittarnas glädje över ersättaren i Efter fem: ”Passar utmärkt”

Det är nu ett år sedan aktualitetsprogrammet Efter fem hade premiär på TV4. Tilde de Paula Eby, 47, hade då lämnat sin tjänst på Nyhetsmorgon för att istället träda in i rollen som programledare för nysatsningen – och med henne tog hon med sig flera Nyhetsmorgon-kollegor såsom Axel Pileby, 33, och Henrik Alsterdal, 40.

Till en början stod Tilde som ensam programledare för Efter fem, men efter sommarens uppehåll meddelade TV4 att en del förändringar skett gällande programmets medarbetare.

Nytt var att Tilde de Paula endast skulle vara programledare måndag till onsdag och att Axel Pileby skulle ta över resterande dagar. Sedan dess har upplägget sett ut så, och vid deras sida har de haft två studioreportrar – Henrik Alsterdal och Sofia Geite 37.

Efter fem tillbaka efter uppehållet

I slutet av året tog Efter fem en paus med anledning av jul- och nyårshelgen. TV4 meddelade då att uppehållet skulle sträcka sig fram tills början av januari.

Annons

Efter fem drar igång nya säsongen 7 januari”, skrev Liv Sander, pressansvarig för Nyhetsmorgon, då i ett mejl till Hänt.

Och den 7 januari var Efter fem tillbaka i rutan, precis som lovat av kanalen. Detta uppmärksammades på programmets Instagram-konto där en bild på Tilde de Paula Eby, Axel Pileby och Maximilian Artell, 28.

Kommentarsfältet fylldes snabbt av kommentarer från tittare, som gläds över Tilde de Paulas och de andra programledarnas återkomst i Efter fem.

”Äntligen på plats igen”, skriver en.

”Tilde i rutan igen!!”, skriver en annan.

”Välkomna tillbaka har längtat”, skriver ännu en.

FOTO: TV4, TT/Anna-Karin Nilsson

Annons