Artikeln innehåller reklamlänkar

Tittarnas ord efter Lotta Engbergs oväntade drag i TV4

I en paus under gårdagens Lotta på Liseberg sjöng Lotta Engberg En sån karl för John Lundvik. I publiken fanns en bedårande söt bebis och klippet av Lotta och barnet var så gulligt att många tittare tappade andan.
Slå på ljud

Under reklampauserna då Lotta på Liseberg sänds i TV4 på måndagskvällarna brukar programledaren Lotta Engberg, 56, på egen hand underhålla publiken. I måndagens avsnitt bestämde hon sig för att lite skämtsamt sjunga Lill Lindfors, 79, gamla hitlåt En sån karl från 1967 för årets Melodifestival-vinnare John Lundvik, 36, innan det var hans tur att sjunga för och med publiken.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Då Lotta gick runt och sjöng i publiken fick hon upp ögonen för ett par föräldrar som satt med sin bebis mitt i havet av människor. Det lilla barnet satt i pappans knä med hörselkåpor på huvudet och tittade med stora, snälla ögon på Lotta som genast stannade upp, böjde sig ner och började sjunga för den lilla bebisen.

Efter ett litet tag tog hon även upp spädbarnet i sin famn, och det märktes att Lotta  hade svårt att koncentrera sig ordentligt på sången därför att hon var så berörd av den vackra stunden med det lilla barnet.

Lotta Engberg kunde inte slita blicken från den bedårande bebisen på Lotta på Liseberg.

Lotta Engberg med bebisen i sin famn under slutet av låten.

Till sist lämnade Lotta tillbaka bebisen till dess föräldrar och när låten var slut tackade hon så mycket för lånet:

– Vilket fantastiskt barn hörni, tack snälla för lånet!

Klippet av detta la TV4 senare upp på sin hemsida och delade det även på kanalens Facebook-sida – och det märks att det är få som lämnats oberörda efter att ha sett klippet.

Tittarna tappar andan av klippet

Över tusen personer har redan gillat Facebook-inlägget med klippet och i kommentarsfältet under klippet haglar kommentarerna från TV4-tittare, som nästan tappat andan för att det är så sött. En person skriver till exempel:

”Det här kan va det sötaste som visats i tv på länge”.

En annan fyller i:

”Det där var bland det mest bedårande jag sett!”.

Ytterligare en person utbrister:

Såååå gullig bäbis, det bara pluppar ut hjärtan ur mina ögon. Oh Lotta är så naturlig och härligt glad”.

Och så fortsätter det. Minst 50 personer har skrivit att de är totalt överväldigade av det otroligt charmiga och gulliga klippet. Flera personer har dessutom stolt förklarat hur oerhört tacksamma de är över att de faktiskt dessutom var på plats och fick se det magiska ögonblicket live.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!