Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

TV4-tittarnas ord efter farliga missen i Nyhetsmorgon: ”Glömde”

11 jul, 2019 
Missen i Nyhetsmorgon på TV4
Ett inslag från onsdagens avsnitt av Nyhetsmorgon på TV4 har fått en hel del tittare att reagera starkt. Nu varnas reportern Carolin Björnerhag i kommentarsfältet på programmets Instagram-konto.
Annons
Anders Pihlblads förvirring efter Felix Sandmans nya förändringBrand logo
Anders Pihlblads förvirring efter Felix Sandmans nya förändring

I onsdags var det återigen dags för Sebastian von Sivers Haage, 32, och Elisabet Frerot Södergren, 55, att vara programledare för Nyhetsmorgon på TV4. Båda profilerna är inhoppare under sommaren då de andra programledarna är på semester.

Sebastian jobbar vanligtvis med andra uppdrag på kanalen och vi är vana vid att se Elisabet Frerot Södergren som utrikeskorrespondent. Hon har jobbat på TV4 i hela 25 år och har under denna tid varit programledare för både Kalla fakta samt agerat nyhetsankare.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

När Elisabet gjorde sin första sändning för sommaren i måndags var det flera tittare som uppmärksammade att hon färgat håret. I kommentarsfältet på Nyhetsmorgons Facebook-sida vällde komplimangerna in.

”Så snygg du va den hårfärgen Elisabeth”, skrev en person i en kommentar vid tillfället.

”Elisabeth du är jättesnygg din nya hårfärg”, skrev en annan.

Annons

Tittarnas varning till reportern efter missen i Nyhetsmorgon

Men det var inte bara Sebastian von Sivers Haage och Elisabet Frerot Södergren som jobbade med Nyhetsmorgon i onsdags utan även reportern Carolin Björnerhag, 32.

I ett inslag träffade hon trädproffset Douglas Wells som visade hur man kan tänka kring träden i sin trädgård och hur man kan arbeta med sina träd på ett säkert sätt utan att råka ut för olyckor. Carolin fick då vara med och demonstrera vad man ska göra före och efter att man fäller ett träd.

TV4 har även lagt upp ett kortare klipp från inslaget på sitt Instagram-konto. I detta ser man hur Carolin Björnerhag fäller ett träd med en motorsåg. Nu är det flera tittare som uppmärksammar samma detalj i video. Reportern har nämligen glömt att fälla ner visiren på hjälmen samt saknar skyddsglasögon.

”Var har du skyddsglasögonen. Lilla söta du”, skriver en person.

”Oj, ner med visir, kan hoppa spån i ögonen”, skriver en annan.

”Glömde skyddsglasögonen”, skriver en tredje.

FOTO: TV4

Annons