Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Tittarnas kritik mot Soraya Lavasani efter gesten i Nyhetsmorgon

10 sep, 2019 
AvAgnethe Alm
TV4-tittarnas kritik mot Soraya Lavasani efter gesten i Nyhetsmorgon.
Nakenchocken i Nyhetsmorgon-studion fick Soraya Lavasani att ta upp skämskudden. Nu kritiseras hon av TV4-tittarna för sin reaktion.
Annons
Tilde de Paula Ebys ord efter TV4:s nya besked om Efter femBrand logo
Tilde de Paula Ebys ord efter TV4:s nya besked om Efter fem

För en månad sedan återförenades parhästarna tillika programledarna Soraya Lavasani, 37, och Jesper Börjesson, 48, i TV4:s Nyhetsmorgon. De båda hade då kommit tillbaka efter sommarens semestrar och var utvilade och redo för ännu en höst i tv-rutan.

Innan de båda programledarna gick på semester delade Jesper Börjesson ett inlägg på Instagram där han berättade om de varma känslorna han har för både Nyhetsmorgon och sin kollega Soraya.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Vi har stått bredvid varandra nu i stort sett varje mån, tis och ons i Nyhetsmorgon sedan i höstas. Hoppas att ni gillar att hänga med Soraya Lavasani och mig på morgnarna. Vi gillar nämligen att jobba för er”, skrev han i inlägget.

Soraya svarade då med en kommentar:

”Åh. Blir lite sentimental trots att jag längtar efter semester”, skrev hon.

Tittarnas glädje över Soraya och Jespers återförening

Och trots att sommarens semester var skön längtade både Jesper och Soraya tillbaka till jobbet och att tillsammans leda TV4:s morgonprogram igen. Och det var inte bara programledarna själva som var glada när de återförenades i Nyhetsmorgon-studion i början av augusti. TV4-tittarna var minst lika lyckliga över att återigen se Soraya och Jesper i rutan.

Annons

Välkomna tillbaka! Två pigga och glada programledare. Ni har också erfarenhet vilket gör att ni kan hantera olika situationer. Ingen synlig konkurrens mellan er. Lycka till med dagen!”, skrev en tittare på Nyhetsmorgons Facebook-sida.

Äntligen är ni tillbaka”, skrev en annan.

Kritiken mot Soraya efter inslaget

Under måndagen var det ännu en gång dags för Soraya Lavasani och Jesper Börjesson att leda Nyhetsmorgon tillsammans. I programmet gästades de bland annat av komikern Anders Jansson, 51, och kockarna Tareq Taylor, 50, och Paul Svensson, 45.

Förutom det spelades det även upp en video om TV4-sporten, för att uppmärksamma att TV4-sporten fyllde 25 år i förra veckan. Men redan innan videon startats tog Soraya Lavasani upp sina papper och höll för ögonen. Detta på grund av att det visades upp en storbild i studion med ett foto på före detta medarbetare från TV4-sporten. På bilden syntes bland annat Peppe EngPeter Jihde och Patrick Ekwall stå med bara överkroppar, utan tröjor.

Annons

”Nakenchock”, konstaterade Mattias Tjernström.

Synen blev för mycket för Soraya som ideligen tog upp sina papper och höll framför ansiktet.

”Jag kan inte titta på den här, det är så… ja, vad ska jag säga”, sa Soraya Lavasani.

När TV4 sedan delade Nyhetsmorgon-inslaget på Facebook bemöttes Sorayas ord och gest av kritik från TV4-tittarna. I kommentarsfältet delar nu flera tittare med sig om sin åsikt och menar att Soraya borde reagerat annorlunda.

”Löjligt, har hon aldrig sett en man utan tröja”, skriver en tittare.

”Konstig reaktion!”, konstaterar en annan.

”Fjantigt det var väl inget att bli chockad för”, skriver ännu en.

FOTO: TV4

Annons