Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

TV4-tittarnas kritik mot Jesper Börjesson: ”Tagga ner”

25 feb, 2019 
Jesper Börjesson i Nyhetsmorgon
Efter lördagens avsnitt av Nyhetsmorgon på TV4 väljer nu flera tittare att rikta kritik mot Jesper Börjesson.
Annons

Jesper Börjesson, 48, är en av programledarna för succéprogrammet Nyhetsmorgon på TV4. Han är väldigt uppskattad av tittarna och brukar synas i rutan tillsammans med Soraya Lavasani, 37, och stundtals med kollegan Jenny Alversjö, 45.

Men inom den närmsta tiden kommer han inte att leda programmet tillsammans med Jenny, då hon är sjukskriven efter att ha drabbats av en svår infektion i njuren efter en sändning förra veckan. Jenny är på bättringsvägen, men har tidigare skrivit i ett sms till Expressen att det är oklart när hon är tillbaka Nyhetsmorgon.

Under helgerna är det endast en av TV4-profilerna som är programledare. Jesper Börjesson har inte jobbat en lördag på en lång tid och därför blev många tittare blev glatt överraskade när kanalen la upp en bild på honom under lördagsmorgonen.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Är sig inte riktigt sig likt utan dig på lördagar”, skriver ett fan.

”Jag längtar tills jag får se dej på nyhetsmorgon lördag”, skriver en annan.

Kritiken mot Jesper Börjesson i Nyhetsmorgon

Men det är inte bara positiva kommentarer som strömmar in i kommentarsfälten på Nyhetsmorgons sociala medier-kanaler. På Facebook är det en hel del tittare som anser att Jesper Börjesson är stressad när han är programledare.

”Tagga ner Jesper. Du är för stressad idag eller också är jag i fel sinnesstämning”, skriver en användare på Facebook.

”Jag blir superstressad själv när han inte hinner andas knappt!”, skriver en annan.

”Jag vet inte hur många gånger jag har tagit upp detta med Jespers stress, rent ut sagt helt galna stress… Det är bra att fler reagerar, för det är inte ok längre…”, skriver en tredje.

FOTO: TV4, Johanna Norin/TT

 

Annons