LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4-tittarnas kritik efter upptäckten i Nyhetsmorgon

19 mar, 2020 
Nyhetsmorgon på TV4
Martin Järborg och Maria Forsblom är den nya programledarduon i Nyhetsmorgon.
Efter onsdagens sändning riktar flera TV4-tittare kritik mot profilerna.
– Är det inte dags att visa omdöme, undrar en missnöjd person i en kommentar.
Annons
Tilde de Paula Ebys ord efter TV4:s nya besked om Efter femBrand logo
Tilde de Paula Ebys ord efter TV4:s nya besked om Efter fem

I höstas avslöjade TV4-profilen Soraya Lavasani, 38, att hon och maken Ralph Olsson väntar tillökning. Paret har sedan tidigare dottern Bianca, 2, och om bara ett par dagar blir Nyhetsmorgon-programledaren alltså tvåbarnsmamma.

För två veckor sedan gjorde Soraya sin sista sändning innan mammaledigheten. Sedan dess har TV4-tittarna istället fått se Martin Järborg, 40, och Maria Forsblom, 33, styra skutan tillsammans måndag till onsdag. Den nya duon verkar dock inte riktigt ha gått hem hos alla och efter den första sändningen ihop riktade flera personer kritik mot Maria och Martins insats i programmet.

Måste ni avbryta gäster hela tiden!!!!”, skrev en person i en kommentar och fick medhåll:

Kan ni låta gästerna prata till punkt innan ni ställer nästa frågan? Imorse var det kaos”.

TV4-tittarnas kritik mot Nyhetsmorgon

I onsdags var det återigen dags för Maria och Martin att programleda Nyhetsmorgon. Det verkar som att de flesta tittare numera uppskattar det nya TV4-paret och i kommentarsfältet är tonen mer positiv.

Annons

De senaste veckorna har morgonshowen till stor del handlat om spridningen av coronaviruset samt dess påverkan och konsekvenser i samhället. Något som har tagits upp i Nyhetsmorgon är vikten av att hålla ett avstånd på minst två meter till varandra för att minska risken att sprida smittan vidare. Men trots denna uppmaning sitter programledarna väldigt nära varandra i studion, något flera TV4-tittare nu väljer att kritisera.

”Är det inte dags att visa omdöme och hålla 2 m lucka även på nyhetsmorgon?”, skriver en person i en kommentar på Nyhetsmorgons Facebook-sida.

”Ni går ut med information att vi ska vara en till två meter från varandra. Kan ni inte följa era råd själva utan har ni inte hittat ögonmåttet????”, skriver en annan.

”Tycker programledarna sitter väldigt nära varandra”, instämmer en tredje.

TV4 har i nuläget inte besvarat kritiken från Nyhetsmorgon-tittarna i sociala medier.

FOTO: TV4 play

Annons