Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

TV4-tittarnas jubel över ändringen i Bonde söker fru 2019

25 mar, 2019 
AvAgnethe Alm
Linda Lindorff avslöjar nya ändringen i Bonde söker fru 2019.
Med drygt en vecka kvar till premiär av Bonde söker fru avslöjar Linda Lindorff en stor ändring som TV4 valt att göra i årets säsong.
Annons

För fjortonde året i rad kommer den populära kärlekssåpan Bonde söker fru tillbaka i TV4. Inspelningarna med årets bönder är klara och snart presenteras de kärlekssökande deltagarna i det första avsnittet av den nya säsongen.

Inför inspelningarna hade programledaren Linda Lindorff, 47, höga förväntningar på vad den nya säsongen hade att erbjuda.

Sitter och läser om våra nya bönder – och det är sååå spännande! Vilket uppställ vi har! Charmiga, ivriga, jordnära och attraktiva på alla vis. Tror nog att några av er kommer att bli småkära bara vid synen av vissa…”, skrev Linda i ett inlägg på Instagram.

Linda Lindorff avslöjar ändringen

Sedan dess har Linda Lindorff kontinuerligt delat bilder på de nya bönderna och avslöjat detaljer om hur de är som personer. Men en sak har hon varit noga med att hålla hemlig – och det är hur deltagarna ser ut i ansiktet.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I tidigare säsonger har TV4 gömt böndernas ansikten fram tills presentationen i tv-rutan. Men i år har de gjort en stor ändring, som Linda Lindorff avslöjar på sin blogg.

”För att än fler ska hinna få chansen att upptäcka våra härliga kärlekskranka ursnygga bönder så kommer vi att ge er chansen att se deras ansikten redan innan premiären”, skriver hon i ett inlägg.

På bilderna har bönderna stått med ryggen mot kameran eller med olika saker som täcker deras ansikten. Allt ifrån getter till kepsar neddragna framför ögonen.

”Nu kommer jag alltså att vända på dem, dra upp kepsar och äntligen visa deras ansikten”, avslöjar Linda Lindorff.

”En rejäl försmak”

Förutom att bara visa ansiktena kommer Linda även att möta bönderna i 5 minuters speed-dejter på sin Instagram innan premiären av Bonde söker fru 2019.

”Det blir alltså en speed dejt jämförbar med den bönderna sedan gör på Sundbyholms slott. Vad hinner man med på fem minuter… kan bli en hel del faktiskt, ifall man gör den rätt”, skriver Linda och fortsätter:

Annons

”Efter det kommer jag att visa upp dom, en efter en… och ni har alltså en chans att för en rejäl försmak på dem innan vi sedan visar upp det hela stora programmet i TV4 torsdagen den 4 april där man får mera tid med var och en  – och så klart se hur deras gårdar ser ut. Allt detta så klart för att så många som möjligt ska få chansen att möta sitt livs kärlek i en av våra bönder”.

Linda Lindorffs avslöjande om ändringen i Bonde söker fru får hennes följare på Instagram att jubla.

”Wow”, skriver en.

”Spännande!”, konstaterar en annan.

FOTO: TT/Carolina Byrmo, Instagram

Annons