LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

TV4-tittarnas ilska efter stora upptäckten i Let’s dance: ”Superilla”

24 apr, 2022 
Lovisa Ström
David Lindgren, Petra Mede
Let's dance är i full gång och dansparen bara fortsätter att imponera!
Men nu reagerar tittarna starkt efter en upptäckt i lördagens program.
”Superilla”, skriver en person.
Annons
Filip Dikmens hyllning i Let’s Dance efter juryns sågningBrand logo
Filip Dikmens hyllning i Let’s Dance efter juryns sågning

Ännu en säsong av Let's dance är tillbaka! Vi är nu inne på sjätte veckan i tävlingen och har fått se stor utveckling hos de olika dansparen.

Men vi känner till reglerna. Oavsett hur duktiga alla är och hur hårt de sliter så är det alltid ett par som måste lämna varje vecka. Och Igår var det Mouna Esmaeilzadeh som tvingades lämna tävlingen efter en duell mot Markus Granseth.

Mouna Esmaeilzadeh ord efter beskedet i Let's dance

Efter duellen fick den berömda juryn frågan om vad de tyckte om Mouna och Markus prestationer. Och juryn var minst sagt nöjda.

– Det var första gången som Mouna hamnade i duellen och jag tycker att hon klarade det jättebra. Det är mycket nerver och det är allt liksom, men jag tycker att hon hanterade det på precis rätt sätt. Galant, sa Dermot Clemenger om Mounas uppträdande varpå Ann Wilson sa:

– Markus är ju duellkungen, han har ju överlevt så många dueller. Han har sån vinnarskalle och sån anamma som jag tycker är helt underbart. Det gick jättebra.

Men vem trodde Tony Irving skulle få stanna kvar? I programmet sa han:

– Båda två gjorde det mycket bättre i duellen än i sin första dans men jag måste säga att Markus gjorde det snäppet bättre. Så jag tror att tittarna kommer välja Markus.

Annons

Efter en olidlig spänning stod det tillslut klart att det blev som Tony hade trott. Tittarna röstade kvar Markus och Mouna fick lämna tävlingen.

– Jag är tacksam för den tid jag fick vara här och tack alla som röstade mig såhär långt. Tack juryn för alla tips och alla våra härliga dansvänner, tack!, sa en känslofylld Mouna efter beskedet.

Tittarnas ilska efter upptäckten – kräver ett svar

Men det var inte det enda som hände under kvällen. Kvällen startades nämligen med att den berömda E-Type kom ut på scen för att kicka igång allt. Och vilken succé!

Men trots att majoriteten av tittarna blev glada av den stora överraskningen var det många som noterade att det lät som att artisten körde med playback. I kommentarsfältet på TV4:s sociala medier vill de nu ha ett svar på hur det kommer sig.

”Varför kör ni playback? Låter superilla…förra veckan samma sak :( Låt dem sjunga, de kan ju”, skriver bland annat en besviken tittare.

”Pinsamt dålig playback”, skriver en annan varpå en tredje håller med:

”Jättebra men aningen pinsam playback.”

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons