Artikeln innehåller reklamlänkar

TV4-tittarnas ilska efter Jenny Alversjös ord i Nyhetsmorgon: ”Skärp er”

Tittarnas ilska efter Jenny Alversjös ord i nyhetsmorgon på TV4

Tittarna reagerar på att programledaren Jenny Alversjö hyllar högsommarvärmen i Nyhetsmorgon. Bland kommentarer på Instagram uttrycker de sin ilska.

Morgonens sändning av Nyhetsmorgon på TV4 leddes av programledarna Jenny Alversjö, 44, och Sebastian von Sivers Haage, 31. I studion hade de bland annat meteorologen Linda Eriksson på besök för att berätta om Sveriges strålande sommarväder som kommer att hålla sig kvar, trots att det hållit i sig oförskämt länge nu.

Men det är inte bara en fröjd att regnet håller sig borta.

– Det vi behöver nu är faktiskt regn, för det är så torrt just nu ute i skog och mark, konstaterar meteorologen Linda Eriksson.

– Det kan få en slott-tid där mellan tolv och ett, då kan man gå in och äta lunch, svarar Jenny Alversjö.

Jenny Alversjö undrar när solen kommer att avvika och när det kommer att dra in regn över landet. Menlinda Eriksson konstaterar återigen att solen och värmen kommer att stanna ett tag framöver.

– Åh vad härligt, säger Jenny Alversjö, och när meteorologen svarar att det inte ser ut att dra in något regn under de närmsta tio dagarna svarar Jenny glatt:

– Vilket bra svar Linda.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Men det är inte alla som blir glada av en väderprognos som enbart visar sol och högsommarvärme. I ett inlägg som Nyhetsmorgon lagt ut på sin Instagram kritiserar tittare att programledarna enbart hyllar vädret och inte lyfter faran i det.

Okunskap!! Hur kan ni hylla detta väder?! Människan i sin egoism!! Kor måste slaktas, ev hästar. Finns inte tillräckligt med föda till djuren. Skärp er!!”, skriver en arg tittare.

Vi behöver verkligen regn Jenny. Hästarna har inget hö. Och blir dåligt till vintern med det”, skriver en annan.

Det är lätt att glömma det negativa när man är en som gillar att vistas i solen. Men trots att Jenny Alversjö är glad över vädret påpekar meteorologen ett flertal gånger att det behövs lite regn.

LÄS OCKSÅ: Tittarnas reaktion efter Jenny och Anders privata bild i Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: Jenny Alversjös okända kamp under Nyhetsmorgon: ”Det går inte”

FOTO: TV4

Senaste nytt