LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tittarna rasar efter att 3-åriga Tim riskerar att utvisas till Nigeria

21 sep, 2021 
AvMikael Einarsson
Nyhetsmorgon S
I söndagens Nyhetsmorgon gästade föräldrarna Sandra och Viktor Persson för att prata om sonen Tim – som riskerar att utvisas.
Nu rasar tittarna efter inslaget i programmet.
Annons
Allt du vill veta om Maria Forsblom och hennes karriärBrand logo
Allt du vill veta om Maria Forsblom och hennes karriär

Nyhetsmorgon är ett populärt program som flera svenskar följer troget under såväl vardagar som helger. Och de som följer programmet vet att Maria Forsblom är en välkänd profil. Efter att hon först varit flygande reporter så är hon numera programledare, och hon har snabbt blivit en stor favorit hos tv-tittarna.

Sandra och Viktor Perssons son Tim riskerar att utvisas

I söndagens Nyhetsmorgon var det Forsblom som styrde skutan, och som vanligt var det många av tv-tittarna som engagerade sig på kanalens Facebook-sida.

Framför allt var det många som reagerade starkt när programmet gästades utav föräldrarna Sandra och Viktor Persson. Anledningen var att deras 3-åriga son, Tim, ska utvisas till Nigeria – ett land han aldrig besökt tidigare.

– Tom har varit med när vi varit på Migrationsverket, så han har hört alla de här grejerna. Han kan kanske inte bearbetar det på samma vis som vi, men på något vis har vi märkt genom att han ställer frågor om vi fortfarande tycker om och älskar honom. Jag antar att det är hans sätt att uttrycka sin oro kring detta, även om han inte förstår det fullt ut, säger mamman i programmet.

Annons

– Hjärtat måste slitas itu när er son frågar om ni älskar honom?”, frågar Maria Forsblom då varpå pappa Viktor svarar:

– Ja, det gör det. Det är verkligen den känslan. Det är ens son som frågar om man älskar honom.

TV-tittarna rasar efter inslaget i Nyhetsmorgon

Och efter inslaget haglade kommentarerna in på TV4:s Facebooksida.

Fel människor blir utvisade ur det här vrickade landet! Man fattar ju ingenting! Finns ingen rim och ranson i nåt. Sjukt!”, skrev en tittare.

Och det var många som höll med henne. En annan tittare skrev nämligen:

Man blir ledsen och förbannad. Varför utvisa en pojke som inte har någon anknytning till landet. Det finns så många andra som man kan utvisa i stället.”

När Hänt når Maria Forsblom under måndagen så passar hon på att hylla föräldrarna.

Jag är väldigt tacksam att Sandra och Viktor åkte upp från Skåne med kort varsel och orkade berätta om sin mardröm", skriver hon i ett meddelande.

FOTO: TV4

Annons