TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4-tittarnas ilska efter händelsen i Farmen: ”Så orättvist”

04 mar, 2019 
TV4-tittarnas ilska efter hän delsen i Farmen
Efter utgången i Farmens parallellserie Torpet rasar nu TV4-tittarna. ”Det mest orättvisa händelsen i Farmens historia”, menar en.
Annons

Årets säsong av TV4:s Farmen börjar lida mot sitt slut. Tittarna har under säsongens gång sett en hel del drama mellan deltagarna, men också en hel tuffa tävlingar – precis som i tidigare säsonger med andra ord. I parallellserien Torpet har utslagna Farmare tävlat om att ta sig tillbaka till Farmen och där med knipa en finalplats.

Torpet är nu avgjort och i finalen kunde tittarna förra veckan se en oväntad utgång. En vinnare blev istället tre. Tobias Möller, 27, vann själva tävlingen, men snabbt därpå meddelade programledaren Paolo Roberto att han fick ta med sig en person. Han valde då Neda Ameli, 28.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men som om det inte vore nog med överraskningar fick Neda Ameli också välja att ta med sig ännu en deltagare till Farmen, och hon valde då Stina Öberg, 25. Den enda som inte tog sig vidare var därför Göran Söderlund, 66.

TV4-tittarnas kritik mot utgången i Torpet

På TV4:s Facebook-sida rasar nu tittarna över att Göran Söderlund tvingades lämna tävlingen på det sättet som han gjorde.

Annons

Fult gjort av programmet att skicka hem Göran för han kom ju inte sist i tävlingen. Ni som står bakom produktionen av programmet borde skämmas”, skriver en upprörd tittare.

Det mest orättvisa händelsen i Farmens historia”, skriver en annan.

Detta var droppen! Så orättvist! Det är inte OK att ändra reglerna så! Det skulle bara varit Tobias som skulle gått vidare till Farmen. Varken Stina eller Nada har ju tävlat en gång på torpet. Göran har jobbat och trälat på både Farmen och Torpet! Taskigt av Tobias att inte ta med honom i så fall!”, skriver ännu en.

FOTO: TV4

Annons